Colecția capsulă LASOCKI în colaborare cu un student al Academiei de Arte Frumoase din Łódź

 

CCC


CCC sprijină tinerele talente. Cea mai recentă colecție care tocmai a apărut în magazinele CCC este rezultatul concursului „Design a collection for CCC”. Colecția capsulă LASOCKI a fost concepută de una dintre câștigătoare, Joanna Wilczyńska, studentă a Academiei de Arte Frumoase din Łódź. Aceasta este disponibilă atât în magazinele CCC, cât și online.

Concursul „Design a collection for CCC” a fost organizat pentru studenții universităților de artă, cu scopul de a a identifica tinere talente în materie de design vestimentar și de a le oferi oportunitatea de a apărea pe piață. Sarcina studenților care proiectau pantofi, genți și accesorii a fost să pregătească designul pentru o colecție capsulă în conformitate cu două teme principale: „Be Fashion - Be Trendy - Be Eco” (Fii la modă – Fii în Trend – Fii Eco) sau „Fashion in a post-pandemic world” (Moda în lumea post-pandemie).


CCC


„Studenții înscriși la competiție au parte de o mare provocare. Ne-am dorit ca modelele create să nu fie numai la modă și aliniate cu tendințele actuale, ci și confortabile de purtat. Toate aceste elemente sunt reprezentate în colecția capsulă Lasocki premiată. În plus, acest proiect folosește materiale reciclate, conform perspectivei de business CCC. Cu atât mai mult e important că am putut introduce aceste produse pe piață. Sper că și clienților le va plăcea la fel de mult precum nouă.” – spune Valeriya Musina, Director de Creație al Grupului CCC.


CCC


În 2021, CCC a realizat trei ediții ale competiției - în cooperare cu Academia de Arte Frumoase din Varșovia, Facultatea de Artă a Universității de Tehnologie și Științe Umaniste din Radom și Academia de Arte Frumoase din Łódź. Dintre toate lucrările premiate, compania a selectat o singură colecție capsulă pentru a fi pusă în vânzare. Colecția Joannei Wilczyńska, studentă a Academiei de Arte Frumoase din Łódź, poate fi explorată atât în magazinele fizice CCC, online pe www.ccc.eu sau în aplicația mobilă.


CCC


Grupul CCC plănuiește să realizeze următoarele ediții ale competiției în 2022. „Acesta nu este sfârșitul cooperării noastre cu tinerii designeri. În curând vom începe următoarele ediții ale competiției. Ne-am dori ca ideile celor mai buni să se regăsească în colecțiile produse” – spune Valeriya Musina.


KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu