Cum obții un păr mai mult decât strălucitor?

 


Londa Prismatic


Un păr sănătos este egal cu un aspect frumos! Pentru că părul cu aspect sănătos reflectă lumina ca o oglindă, creând un efect super strălucitor. Aceasta se numește reflexie speculară. Cu cât o suprafață este mai netedă, cu atât mai mult ea va reflecta mai mult lumina. În schimb, părul aspru, deteriorat produce ceea ce se numește reflexie difuză. Împrăștie lumina și face părul să pară lipsit de strălucire. Așadar, pentru a obține acel păr lucios și strălucitor la care visăm mereu, trebuie să încurajăm o reflexie mai speculară decât o reflexie difuză.

Iar un păr bogat și perfect neted este uimitor de strălucitor, impecabil, moale, și, mai ales, care reflectă sănătatea.

Și de aici a apărut noua tendință a părului „de cristal”, cu efect de oglindă sau glazurat. În plus, acest efect de strălucire este un semn clar că părul este perfect îngrijit. Bonus: Efectul de oglindă sau glazurat se potrivește tuturor, indiferent de vârstă sau de culoarea părului. Cine nu a experimentat acest aspect atât de îngrijit, ca tocmai a ieșit de la coafor, care arată ferm, cu greutate și care reflectă fiecare rază de lumină datorită alinierii perfecte a fiecărui fir de păr și a cuticulei bine sigilate cu ajutorul produselor bine alese?

În tendințe

Un look mereu la modă, acesta oferă multă eleganță și transformă acel ceva foarte simplu și real într-un adevărat spectacol! Pentru că nu este necesar să ai o coafură impresionantă pentru a arăta uimitor și a străluci. Secretul constă în închiderea perfectă a cuticulelor firelor de păr. Și asta se traduce prin menținerea sănătății părului, a culorii vibrante și strălucitoare folosind cele mai hrănitoare produse de îngrijire și colorare.

Un plus de sănătate

Deviza ta: Sănătate înainte de toate! Pentru că sănătatea aduce și frumusețe. Căutăm mereu modalități să ne păstrăm părul sănătos chiar și atunci când obișnuim să ne vopsim. Și trebuie să știm că produsele de îngrijire nu sunt singurele care ne sunt de ajutor. Potrivit cercetărilor, masajul scalpului crește grosimea părului prin întinderea celulelor foliculilor de păr. Aceasta, la rândul său, stimulează foliculii să producă un păr mai gros. De asemenea, specialiștii consideră că un masaj al scalpului poate ajuta la dilatarea vaselor de sânge de sub piele, stimulând astfel creșterea părului. Aceștia susțin că masajele scalpului permit serurilor și produselor pentru păr să funcționeze mai eficient.

Soluția? GLAZE IT!

Acesta este noul tratament din saloane, cu produse Londa Professional, o soluție perfectă pentru a face culoarea părului radiantă și mai vibrantă, dar și cu o strălucire de lungă durată. Uite cum: tratamentul constă într-un amestec de culoare, ingrediente hrănitoare și uleiuri care revitalizează nu doar culoarea părului, ci și sănătatea lui, aducându-i acea strălucire care se apropie de perfecțiune, asemenea unei glazuri, perfect netede, ce reflectă spectaculos lumina. 

Și nu am dezvăluit totul! Tratamentul oferă mult mai mult decât atât: la început, în timpul spălării, dar și la sfârșit, masajul energizant al scalpului stimulează circulația la acest nivel și dă forță rădăcinilor. Efectul? Părul devine mai tonic și mai frumos datorită tuturor acestor proceduri. Și, evident, uimitor de strălucitor!

Descoperă în salon acest nou ritual de îngrijire și frumusețe pentru păr și învață cum să menții aceste beneficii acasă, folosind cele mai bune produse.


KISSES!



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu