Cele mai potrivite cadouri de sarbatori!

 

parfumuri-notino.ro

Nu stiu voi cum sunteti, dar eu, desi imi propun an de an sa fiu gata cu toate pregatirile de Craciun la timp, nu prea imi reuseste!!!!

Si incepe stresul, se aduna oboseala si frustrarile si mereu, dar absolut mereu imi promit ca anul viitor voi termina toate cumparaturile din septembrie, haha!

Norocul meu, sincer va spun, este Notino! Gasesc aici tot ce imi trece prin cap si pot multumi si pe cel mai carcotas dintre carcotasi. Oferta este nu generoasa, extrem de generoasa si dintre zecile de mii de produse sigur vei gasi cel mai potrivit cadou pentru cel drag tie. Si daca totusi nu vrei sa dai gres sau nu esti pe deplin convins ca ce vei cumpara ii va placea "Pretentiosului Sef", ei bine, atunci poti sa recurgi foarte usor la un voucher cadou Notino si gata, esti salvat! Vocherul este valabil timp de 12 luni de la emitere, astfel incat posesorul va avea suficient timp sa se decida. 


In plus , in orice moment , pe Notino  poti profita de cod reducere Notino pentru ca sunt o multime de oferte care se activeaza saptamanal pentru diferite brand-uri. Asa ca orice ati avea nevoie, gasiti la un click distanta. Si trebuie sa va spun ca in ultima perioada m-au surprins la modul cel mai placut, comanda lansata luni dimineata, a doua zi era la mine!

Ca intotdeauna mintea mea este obsedata de parfumuri si vreau sa va arat aici doua parfumuri pentru barbati si doua pentru femei pe care eu si sotul meu le adoram, asa ca daca va inspira m-as bucura sa fiu de folos.

Mereu imi fac in minte un top parfumat si in top 10 parfumuri pentru barbati intra si aceste doua minunatii olfactive.


stronger-with-you-notino.ro


Stronger with you Intensely de la Armani este un parfum lansat in 2019. Si stiu cu siguranta ca este un parfum iubit la noi in casa.

 Se deschide cu note de varf de piper roz, ienupar si violeta. Are un debut usor condimentat, picant, care ii da o savoare deosebita!

Notele de mijloc sunt caramel, scortisoara, lavanda si salvie. Compozitia pare sa curga spre o zona soft, cremoasa, dar este doar o aparenta, pentru ca tonurile de lavanda si salvie vin sa adauge acel strop de masculinitate care sa ii determine caracterul .

Notele de baza se topesc intr-un amestec fabulos de vanilie, boabe de tonka, ambra si piele intoarsa care te invaluie fara drept de apel pentru ore si ore. 


bvlgari-man-in-black-notino.ro


Bvlgari Man in Black cred ca este parfumul fara de care nu ma vad in casa. Nu, nu il folosesc eu, dar il simt din plin si este tot ceeea ce conteaza! Este un parfum care evoca emotii, sentimente, te atrage irezistibil intr-un carusel al celor mai frumoase amintiri olfactive! Eu il ador, pur si simplu! Este un parfum senzual, oriental, creat de Alberto Morillas in 2014. 

Se deschide cu note de condimente, rom si tutun care nu par sa fie in totalitate genul meu, asa, luate separat, dar aici intervine de fapt maiestria parfumierului.

Notele de mijloc sunt pielarie, stanjenel si tuberoza, note florale in mare parte, dar care adauga o profunzime si o rezistenta pe piele incredibila.

Notele de baza sunt boabe de tonka, lemn de guaiac si rasina benzoica. Nu am cuvinte sa va spun cat de mult imi place si de fapt, trebuie sa ajungeti sa il testati daca inca nu il cunoasteti , pentru ca imi veti da dreptate cu siguranta!


Acum ,pentru ca am vorbit despre parfumuri pentru barbati, nu am cum sa nu va impartasesc si doua dintre iubirile mele feminine absolute!  Mi-e greu sa fac un top, dar cu siguranta Alien, daca nu este cel mai iubit este acolo, in top 3.


alien-mugler-notino.ro


Alien de la Mugler este o poezie de parfum in acceptiunea mea. Nu ma vad vreodata renuntand la el. Tot ceea ce sper este sa nu il scoata vreodata din productie. Il consider o creatie exceptionala, care nu are cum sa te lase indiferent. Persista infinit, daca imi dati voie sa ma exprim asa si iti patrunde in ADN, nu ai cum sa nu il iubesti!

Se deschide cu note de iasomie, calde, profunde, imbatatoare! Simt iasomia asta prin toti porii si o asociez cu o noapte calda de vara in care isi revarsa preaplinul peste oras. Un elixir misterios, intr-o sticla ca o piatra pretioasa este tot ceea ce pot gandi despre aceasta minunatie olfactiva!

Inima parfumului, pulseaza sub prezenta lemnului de casmir si a notelor intense de mosc.

Tot acest festin olfactiv se retrage incet, pentru a ceda locul tonurilor de ambra alba, care invaluie totul in cel mai senzual mod.

Trebuie incercat daca inca nu ati facut-o!


Black-opium-notino.ro


Black Opium de la YSL este un parfum oriental, intens, potrivit pentru aceasta perioada mai rece a anului.

Debutul este realizat printr-o comuniune senzationala floral-fructat-picanta: piper roz, para, flori de portocal.

Notele de mijloc sunt de-a dreptul imbatatoare si cuprind o imbinare de exceptie intre senzuala iasomie si aroma irezistibila de cafea.

Notele de baza spun o poveste despre parfumul de vanilie, aroma de  cedru si revigorantul patchouli.

Nu cred ca ii poate rezista cineva, asa ca de ce sa nu ii facem un loc de cinste pe masuta de toaleta?


Mi-ar placea sa aflu si care sunt obsesiile voastre olfactive din aceasta perioada si ce cadouri oferiti celor dragi! 


KISSES!



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu