Momirov Cosmetics, brandul românesc din vestul țării 3 ani de activitate continuă în folosul frumuseții

 


momirov


Momirov Cosmetics împlinește în Decembrie 3 ani frumoși de activitate, timp în care a crescut nu după un plan ci după nevoile clienților. Așa au luat naștere produsele din portofoliu firmei din Timișoara, conform fondatoarei Tiana Momirov.

„Motivația de a produce cosmetice este manifestul meu pentru a încuraja femeile să se plaseze pe primul loc, înaintea soțului, a cratiței, a jobului sau a altor îndatoriri. Este o formă de a lupta cu delăsarea și cu timpul care numai prieten nu ne este, de a lupta cu stima de sine scăzută și de a găsi micile bucurii ale vieții zilnic: fie că vorbim despre o cafea cu o prietenă, o seară la teatru sau cinema, o piesă de lenjerie intimă, sau, de ce nu, un moment de răsfăț folosind o cremă bună.

Pe parcursul celor trei ani am păstrat mereu legătura cu clientele și am dezvoltat produse în funcție de cerințele acestora, lucru pe care dorim să îl păstrăm în politica noastră în continuare. Astfel a luat naștere gama antirid cu aur 24k pentru prevenirea și estomparea ridurilor, acestea fiind totodată și cele mai populare produse ale noastre și gama Lumiere pentru tratarea petelor maronii. Cel mai nou produs al nostru este serul pentru mărirea buzelor Bisous despre care avem deja un feedback foarte bun.”


momirov


Compania din vestul țării se diferențiază prin folosirea activelor de calitate înaltă și prin concentrații maxime posibile pentru a produce cele mai eficiente rezultate într-un timp optim de folosire. Aurul coloidal rămâne un ingredient preferat de Momirov Cosmetics pe care intenționează să îl folosească în tot mai multe produse datorită caracteristicilor acestuia. În plus îngrijirea cu aur scoate din banalitate rutina de skincare făcând-o să devină un adevărat ritual de frumusețe demn de o regină.


momirov


Setul cu Aur 24K și Acid Hialuronic este în topul vânzărilor Momirov Cosmetics. O cremă și ser facial ce îți vor catifela pielea datorita formulei îmbogățită cu particule de aur. Efectele de hidratare profundă a acestor produse apar la doar câteva minute de la utilizare iar la folosirea îndelungată se observă estomparea liniilor fine și a imperfecțiunilor pielii. Mixul de ingrediente este ideal pentru îngrijirea feței și hidratarea acesteia fiind un produs ce se absoarbe repede în piele lasând-o puternic hidratată. Este potrivit pentru toate tipurile de ten.

Serul Bisous pentru mărirea și hidratarea buzelor te va surprinde cu efectele sale. Acesta stimulează sinteza de colagen de către fibroblaști, hidratează buzele, reduc ridurile acestora, mărește volumul buzelor, împiedică evaporarea apei la nivelul epidermului, îmbunătățește bariera și funcția de reparare a pielii, are rol antioxidant și conferă protecție împotriva radicalilor liberi.

Produsele Momirov Cosmetics pot fi comandate online pe https://momirov.ro/, prin messenger sau telefonic . Recent au apărut și în câteva farmacii din Arad, urmând ca brandul să se extindă și către alte farmacii și saloane de înfrumusețare din celelalte județe ale țării.

Daca ati incercat vreunul dintre produse as fi tare curioasa sa stiu si parerea voastra!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu