„Bunico, povestește-mi” și „Bunicule, povestește-mi”, un cadou care spune povestea familiei tale!

 


„Bunico, povestește-mi” și „Bunicule, povestește-mi” sunt două cărți în care cuvintele și fotografiile alcătuiesc cea mai frumoasă poveste de familie, scrisă de bunica și bunicul. Acestea nu sunt doar simple cărți. Un dar unic și original pe piața din România care va bucura toată familia și care va marca un moment memorabil în mintea oricărui copil și oricărui bunic deopotrivă.

De Crăciun, cumpărarea unui cadou special pentru bunici va fi mult mai ușor.


Cele două cărți jurnal sunt un cadou cu totul special. Bunicii își scriu amintirile și astfel poți afla mai multe detalii despre originile familiei. Bunicul sau bunica o poate completa singur/ă sau cu ajutorul nepoților, chiar și al copiilor. Poate fi un motiv pentru a aduna familia în jurul bradului de Crăciun sau a mesei de prânz într-o duminică lungă de iarnă. De aici se va naște o cronică de o valoare inestimabilă pentru întreaga familie și la care poate participa toată lumea.

În aceste două cărți vei găsi întrebări atent selectate care te ajută să înregistrezi și să înțelegi viețile bunicilor. De exemplu: detalii din copilărie, ceea ce își doreau să fie când au crescut, cum au fost părinții și bunicii lor, ce jocuri se jucau, când și în ce circumstanțe s-au întâlnit cei doi bunici, cum a fost viața lor împreună, cum au trăit evenimentele istorice ale timpului lor, ce s-a schimbat în comparaţie cu vremea tinereţii lor. Formatul de 25x30 cm, copertă tare, hârtia grea și legătura bună asigură o durată lungă de viață, o scriere confortabilă și o lectură plăcută în viitor. Cartea este însoțită de imagini și fotografii din epocă care ajută și la evocarea amintirilor.

Publicate pe piața din România, în Octombrie 2021, cele două cărți s-au bucurat și se bucură în continuare de același succes pe care l-au atins în celelalte 15 țări în care au fost lansate. 

Cărțile sunt un prilej de a petrece momente de calitate în familie, sunt două cărți "la modă" am putea spune și în mod clar nu ar trebui să lipsească din biblioteca niciunei case. 

Dacă "Bunico, povestește-mi" și "Bunicule, povestește-mi", înseamnă astăzi o carte, arc peste timp va deveni o filă vie de istorie familială în care copilul de azi, adultul de mâine, își va aminti cu bucurie de momentul în care, împreună cu bunicii, au deschis și au completat foile vesele ale acestor cărți fermecate. O metodă prin care putem afla foarte multe lucruri pe care nu le știam despre familie, despre bunica și bunicul.

„Bunico, povestește-mi” și „Bunicule, povestește-mi” au avut încă de la început priză la public, reușind să atragă numeroase recenzii pozitive din partea celor care le-au cumpărat, așadar e timpul să oferi un cadou celor dragi. 

“O carte perfectă pentru a face un cadou special bunicii sau bunicului. Capitolele sunt aranjate în aşa fel încât formează o poveste, iar bunica sau bunicul va avea ocazia să-şi spună povestea vieţii. O recomand cu căldură, este un cadou inedit pentru Crăciun, ziua de naştere sau onomastică.”

“Acest album este o metodă excelentă de salvgardare a istoriei familiei. Întrebările din album acoperă o arie largă din povestea vieții bunicilor însă paginile libere de la final sunt perfecte pentru eventuale alte întrebări pe care le pot avea nepoțeii. Recomandăm cu drag!”

“Mulți dintre noi nu cunoaștem trecutul familiilor noastre, iar acest jurnal ne ajuta sa lăsăm în urmă o moștenire copiilor noștri despre vremurile din trecut! Recomand cu drag tuturor familiilor…cumpărați acest jurnal, și rugați-i pe cei cu peri albi să lase o moștenire nepoților despre vremurile și amintirile trecutului lor!”

Cele două cărți se pot comanda online de pe site-ul https://www.familium.ro/, beneficiază de transport gratuit iar termenul de livrare este foarte rapid - în 1-2 zile comanda ajunge la tine! 


www.familium.ro | Instagram: @familium.ro | Facebook: @Familium.ro | #familiumro

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu