LITORSAL® – secretul unei hidratări eficiente!


litorsalSe adeverește că încălzirea globală nu a fost doar o poveste care să ne sperie, este cât se poate de reală. Avem o vară cu adevărat fierbinte, iar stresul termic ne afectează pe toți. Oricât de iubitori de căldură am fi, pare că este deja prea mult. Oricât de prudenți am fi, respectând recomandările de a nu ne deplasa în intervalul de timp cel mai periculos pentru sănătatea noastră, între orele 10 și 16, de a purta șepci sau pălării și îmbrăcăminte din materiale naturale, deschise la culoare, de a nu face efort fizic și de a ne hidrata corespunzător, arșita este totuși greu de suportat. A nu te hidrata cu o cantitate optimă de lichide, în principal apă, pe vremea asta poate duce la situații cu adevărat nedorite... 

Riscul de deshidratare rapidă este foarte ridicat chiar și în lipsa efortului fizic, și asta pentru că temperaturile atât de periculos de mari ne fac să transpirăm abundent, iar o dată cu transpirația pierdem minerale și electroliți, elemente necesare pentru funcționarea optimă a organismului. Chiar și cel mai mic dezechilibru al balanței electrolitice din organism poate duce la apariția primelor simptome ale deshidratării. Este foarte important să se acorde atenție fiecăruia dintre aceste simptome, deoarece nu toate par a fi evidente la prima vedere: durere de cap, lipsă de concentrare, amețeală, edeme, constipație, probleme la nivelul pielii, gură uscată și respirație urât mirositoare, spasme musculare, presiune crescută și chiar alergii.


LITORSAL®, tablete efervescente, cu o formulă specială ajută la echilibrarea balanței electrolitice. Conține glucoză (sursă primară de energie), potasiu (necesar funcționării normale a sistemului nervos și la procesul de contracție musculară, fiind totodată elementul care creează osmolaritatea mediului intracelular) și vitamina C (care printre alte virtuți unanim recunoscute și apreciate, contribuie și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ).


LITORSAL® este recomandat în caz de deshidratare și pierdere de electroliți ca urmare a transpirației abundente, deshidratării cauzate de vărsături și diaree, consum de alcool sau de antrenamente intensive. LITORSAL® hidratează eficient organismul, redându-i acele elemente pe care acesta le pierde prin fluide, fie că este transpirație, respirație, urină sau fecale. 


Ca și mod de administrare, se dizolvă un comprimat efervescent în aproximativ 200 ml de apă și se consumă imediat. Produsul este destinat adolescenților și adulților, recomandarea fiind de a se utiliza trei comprimate efervescente pe zi. 

 

 

 

 

 


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu