Vara alaturi de Uriage!

 

uriage


Dragilor, vara este aici, cu noi si ne bucuram de fiecare secunda! Dar ca sa fim bine iar tenul nostru sa fie hidratat si fericit avem nevoie de ajutor! Iar vara aceasta ajutorul nostru se cheama Uriage!

EAU THERMALE Serum Booster HA – noutatea Uriage - un adevărat shot de hidratare pentru piele, Uriage EAU THERMALE Booster HA este un ser cu textură fluidă, ce se absoarbe complet È™i oferă catifelare. Serul transformă orice rutină skincare într-una ultraperformantă prin resetarea È™i restabilirea echilibrului pielii. EAU THERMALE BOOSTER H.A SERUM este primul gest pentru o piele mai fermă (înlătură liniile fine de pe ten apărute în urma deshidrătării), luminoasă È™i uniformă.



uriage


URIAGE Apă Termală Spray 50ml - Apa Termală Uriage este o apă de îngrijire a pielii pentru uz zilnic, cu conținutul cel mai bogat din lume în oligoelemente și săruri minerale. Datorită concentrației ridicate de săruri minerale oferă beneficii hidratante unice, calmează pielea sensibilă și întărește pelicula hidrolipidică a pielii.


uriage


URIAGE EAU THERMALE Mască de noapte - Produs ultra-fresh echivalent cu « 8h de somn ». Poate fi utilizată după arsuri solare uÈ™oare ca o barieră care protejează pielea de agresiunile externe, cum sunt poluarea, soarele, diferenÈ›ele bruÈ™te de temperatură, vântul puternic.

URIAGE EAU THERMALE Crema pentru conturul ochilor – are o textură lichidă care atrage după sine o absorbÈ›ie rapidă. Este eficienta împotriva cearcănelor È™i a edemului. Este fină, lejeră È™i nu conÈ›ine parfum.

URIAGE EAU THERMALE Cremă hidratantă cu textură bogată – are o textură bogată care asigură o hidratare imediată a pielii. Crema asigură hidratare pentru un ciclu de 24 de ore È™i reprezintă o bază excelentă pentru machaj.


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu