Top 9 nuanțe emblematice de lacuri roz și roșii de la OPI

 

OPI


Am creat pentru tine un top cu cele mai iconice nuanțe de lacuri de unghii. De la culoarea cireșelor coapte, la purpuriu și stacojiu, până la rozeuri trandafirii, corai și piersică, descoperă în rândurile de mai jos cele mai frumoase nuanțe de roșu și roz, care te vor topi de îndată.

Roșul OPI

Povestea OPI începe cu această nuanță emblematică. Este un roșu semnătură, care îți atrage atenția oriunde te-ai afla. Nu este prea închis și are un finish cremos, care adaugă un efect pe care ai să îl iubești cu siguranță.

 

OPI


Topit după tine

Un roz super modern. Poți să reziști unei nuanțe atât de delicate? Poți spune că e orice, dar nicidecum abstractă. Este o nuanță actuală, dar mai ales frumoasă, de roz.

 

Baloane de săpun

Poți purta oricând o nuanță dulce de roz. Răsfață-te cu această culoare neutră și completează orice look cu un luciu super rezistent.

 

OPI


Lalele olandeze

Un buchet înflorit de roz și roșu. Fă-ți o intrare care sigur nu va trece neobservată cu această nuanță de roz-roșu. Este perfectă pentru o zi la birou, la joacă, în călătorii, sau oriunde vrei să faci un statement.

 

OPI


Spectacol pe unghii

Un roz puternic și vibrant care va atrage toate privirile din jur, indiferent de locul în care te afli.

 

Roșul mărului copt

Un roșu atât de luminos și strălucitor încât îl declarăm preferatul OPI. Face un statement atunci când este pus pe unghii și topește inimile datorită acestui polish uluitor de viu.

 

Regula prințeselor!

Roz luminos și strălucitor pentru o manichiură demnă de o prințesă. Fii fără teamă, lasă-ți regalitatea să strălucească!

 

O Margarita în culoarea căpșunilor

Această nuanță luminoasă de roz te duce cu gândul la plajă și la o băutură dulce pe care o savurezi la soare. Este o nuanță strălucitoare, de vară, perfectă pentru o zi distractivă.

 

Jucăușă în luna de miere

Nu doar pentru mirese îmbujorate, această nuanță rezistentă de hibiscus e pe placul tuturor. Este un roz foarte deschis, cu un farmec aparte, insular.

 


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu