NEW: Ritual MAROCAN HAMMAM - o nouă terapie la Băile Govora -

 

govora


Veștile bune sosesc de la Băile Govora, locul în care ne place să descoperim mereu noi terapii și proceduri, să ne bucurăm de spa și de hammam.


În stațiunea Băile Govora, la o altitudine de 330 - 380 m, vei descoperi Hotel Palace Băile Govora cu o priveliște către păduri de brad, fag, molid, salcâm, stejar, toate așezate într-un singur loc. Un tablou ce contribuie la relaxare, un loc în care te regăsești pe tine 100%.

În acest loc minunat, noi, cei de la Palace Băile Govora venim de fiecare dată în întâmpinarea nevoilor oaspeților noștri, pentru că ne dorim ca aceștia să se simtă cu adevărat bine în baza noastră de tratament și relaxare. 


govora


De aceea, avem o veste bună! Integrăm o nouă terapie la Hotel Palace Băile Govora:

New Ritual MAROCAN HAMMAM – Săpun negru cu eucalipt, Argilă Rhassoul, Ulei de masaj.

Ești invitat să te relaxezi cu ajutorul noului ritual inovator MAROCAN HAMMAM - o terapie străveche, vindecătoare cu Săpun negru cu eucalipt, Argilă Rhassoul și Ulei fin de masaj. MAROCAN HAMMAM este un ritual foarte puternic de detoxifiere pentru piele, care oferă, totodată, o relaxare musculară profundă.

În plan spiritual și emoțional, noul ritual MAROCAN HAMMAM este o terapie care luptă în înlăturarea complexelor, o terapie în care oaspetele este invitat să simtă și să se lase învăluit într-un abandon total.

La Hotel Palace Băile Govora e despre trup și suflet, despre minte și corp.

Te așteptăm să te bucuri de relaxare!

Detalii suplimentare la numerele de telefon: 0250/770550; 0250770070; 0743125909 sau pe e-mail: palace@bailegovora.ro;

https://www.hotelpalacegovora.ro/


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu