Ce produse mai folosesc pentru baie!



balea



M-am tot gandit in ultima perioada sa va mai povestesc ce descoperiri am mai facut in privinta produselor pentru baie. Pentru ca iarna asta nu pare sa se dea dusa iar eu iubesc baile relaxante si cu multa spuma, caut mereu produse apetisante, care sa imi aromeze baia.

Si ce sa va spun ca i-am transmis evident si lui Beatrice microbul, asadar la noi in casa nu exista baie fara spuma sau sare de baie...

Ultimele mele descoperiri in aceasta privinta sunt cele de mai jos.

Ambele sunt de la Balea si le gasiti in exclusivitate in DM. Au produse minunate pentru baie, de-a lungul timpului am incercat suficient de multe incat sa am incredere deplina si sa le folosesc si pentru copil. Bineinteles, la ei veti gasi si produse de baie destinate special copiilor si sunt niste tablete efervescente care coloreaza intens apa si care lui Beatrice ii plac tare mult. Nu mai pot sa vi le arat pentru ca le-am terminat si desi la inceput am fost stresata pentru ca sunt intense ca si culoare si ma temeam sa nu lase pete pe cada, ei bine nu a fost cazul, sunt super-safe.

Revenind la produsele mele, astazi recomandarea mea merge catre acest spumant pentru baie, cu miros de eucalipt. Mie imi place mult mirosul patrunzator de eucalipt, mi se pare ideal pentru perioada rece a anului, iar daca esti si putin racit, isi face treaba perfect. O baie fierbinte si combinatia aceasta cu mirosul de eucalipt sunt tot ceea ce trebuie.


balea


Face muuuuuuulta spuma, ca doar despre asta e vorba la o astfel de baie si ma declar super-mega fan.

Daca nu aveti chef de spuma, dar va doriti totusi o baie aromata, am o alta sugestie, la fel de placuta si anume, sarea de baie! E clar pentru mine, fara sare sau spuma aia nu e baie, nu ii vad sensul, faci un dus rapid si gata. Dar cand e vorba de rasfat, pai sa fie rasfat al simturilor pana la capat!


balea


Asadar o sare de baie cu aroma dulceaga de cocos nu poate decat sa fie cireasa de pe tort! Aveti de unde alege, variante sunt foarte multe si sigur veti gasi cea mai potrivita aroma pentru voi. Mie imi place sa fie un aer asa, usor exotic, asadar m-am bucurat pe deplin de sarea aceasta cu aroma de cocos.


balea


Mi-ar placea tare mult sa imi spuneti si voi ce produse pentru baie preferati si care sunt aromele care va insotesc!

Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu