Demachiere in culorile "flamingo" de la Nivea!


nivea


Nu stiu exact cand a luat nastere trendul acesta cu flamingo, dar stiu ca cea mai mare iubitoare de flamingo este cumnata mea! Apoi incet dar sigur m-am molipsit si eu, pentru ca daaaaa, roz a fost mereu culoarea mea preferta! Si a ta?


Încă de când erai mică, tot ce iubeai s-a păstrat în amintiri roz. Rochița preferată? A fost roz. Ursulețul de pluș preferat? La fel. Iar când ai mai crescut, ai înțeles că fiecare moment are nuanțe. Dar ai știut că cele pline de fericire sunt roz. Roz e mereu o idee bună! Mai ales când te ajută să îndepărtezi chiar și machiajul rezistent la apă.

Pentru ca tu să închei ziua cu zâmbetul pe buze, NIVEA a pregătit pentru tine ediția limitată cu design unic Pink Flamingo care îndepărtează rapid chiar și machiajul rezistent la apă. Astfel, demachiantul bifazic delicat pentru ochi și șervețelele micelare 3 în 1 îți oferă îngrijirea delicată de care ai nevoie, inspirată de finețea păsărilor Flamingo.

Demachiantul bifazic delicat pentru ochi NIVEA Pink Flamingo îndepărtează chiar și cel mai rezistent machiaj, totul dintr-o singură mișcare, fără să freci puternic discheta pe piele. Asftel, formula este pe cât de puternică și eficientă, pe atât de delicată cu zona sensibilă a ochilor.


Încă de când erai mică, tot ce iubeai s-a păstrat în amintiri roz. Rochița preferată? A fost roz. Ursulețul de pluș preferat? La fel. Iar când ai mai crescut, ai înțeles că fiecare moment are nuanțe. Dar ai știut că cele pline de fericire sunt roz. Roz e mereu o idee bună! Mai ales când te ajută să îndepărtezi chiar și machiajul rezistent la apă.  Pentru ca tu să închei ziua cu zâmbetul pe buze, NIVEA a pregătit pentru tine ediția limitată cu design unic Pink Flamingo care îndepărtează rapid chiar și machiajul rezistent la apă. Astfel, demachiantul bifazic delicat pentru ochi și șervețelele micelare 3 în 1 îți oferă îngrijirea delicată de care ai nevoie, inspirată de finețea păsărilor Flamingo. Demachiantul bifazic delicat pentru ochi NIVEA Pink Flamingo îndepărtează chiar și cel mai rezistent machiaj, totul dintr-o singură mișcare, fără să freci puternic discheta pe piele. Asftel, formula este pe cât de puternică și eficientă, pe atât de delicată cu zona sensibilă a ochilor.  Șervețelele micelare 3 în 1 NIVEA Pink Flamingo îți curăță tenul în profunzime, îndepărtând chiar și machiajul rezistent la apă. Astfel, pielea ta rămâne curată și catifelată, chiar și atunci când le folosești zilnic. Think pink și ai grijă de tenul tău cu NIVEA Pink Flamingo în fiecare zi! Preț maxim recomandat:  Demachiant bifazic NIVEA Pink Flamingo – 14 RON/buc. Șervețele micelare 3 în 1 NIVEA Pink Flamingo - 12 RON/buc.  Pentru mai multe detalii, urmărește paginile de Facebook si Instagram ale NIVEA România.Șervețelele micelare 3 în 1 NIVEA Pink Flamingo îți curăță tenul în profunzime, îndepărtând chiar și machiajul rezistent la apă. Astfel, pielea ta rămâne curată și catifelată, chiar și atunci când le folosești zilnic.


niveaThink pink și ai grijă de tenul tău cu NIVEA Pink Flamingo în fiecare zi!


Preț maxim recomandat:

Demachiant bifazic NIVEA Pink Flamingo – 14 RON/buc.
Șervețele micelare 3 în 1 NIVEA Pink Flamingo - 12 RON/buc.

Eu stiu ca imi plac maxim si sunt sigura ca si voua va vor placea! Singurul regret este faptul ca sunt o editie limitatat! Deci eu zic sa profitam, haha!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu