Atoderm SOS spray by Bioderma!


Atoderm SOS spray Bioderma


Sunt medic, stiti asta si tot mai des vad cazuri de dermatita atopica. De la bebelusi incepand si pana la persoane adulte care nu ar fi crezut vreodata ca se pot confrunta cu acest aspect.

Dar iata ca mediul in care traim ne face sa fim tot mai vulnerabili, iar tegumentul nostru reactioneaza. Se stie insa ca dermatita atopica este in proportie covarsitoare data de factori genetici. Sunt insa multe cauzele care pot agrava aceste simptome.

Uneori, oricat de mult ne-am dori sau am incerca sa protejam un copil, totusi dermatita atopica isi face aparitia. De aceea ingrijirea atenta a pielii, cu produse specifice, care sa asigure curatarea, tratarea si mentinerea corespunzatoare a pielii face diferenta!

Dar ce este dermatita atopica va intrebati poate unii dintre voi....

Pe scurt, este cea mai raspandita forma de dermatita, reprezentand o afectiune a pielii care se manifesta prin deshidratarea stratului cutanat, prin senzatii de mancarime sau prin schimbarea texturii si a aspectului pielii. Dermatita atopica reduce capacitatea pielii de a retine apa, ceea ce duce la deshidratare extrema. Tegumentul devine inflamat, cu aspect rosiatic, solzos, se descuameaza sau se crapa.

In 97% din cazuri dermatita atopica apare inca din primele luni de viata. Aceasta afectiune are perioade in care se manifesta puternic si perioade de remisiune. Exista o serie de factori care pot agrava simptomele si sunt de evitat: hainele de lana, conservantii din manacare, potentiatorii de aroma, agentii care altereaza valoarea pH-ului, detergentii agresivi.

In cazul dermatiteti atopice, bariera cutanata este sensibila la substantele iritante, a prafului si a factorilor de mediu, de aceea curatarea, hranirea si protejarea eficienta, determina pielea sa isi regaseasca echilibrul pierdut astfel incat sa reuseasca sa faca fata provocarilor la care este supusa.

Bioderma a dezvoltat o gama intreaga de produse destinate pielii atopice care inglobeaza ingrediente patentate, iar ultimul produs care ajuns si in Romania este Atoderm SOS, un spray care calmeaza pruritul ( mancarimea ) in 60 de secunde avand o eficacitate de 6 ore. Ofera confort imediat si reduce senzatia de mancarime.

Are o textura usoara ( emulsie ulei in apa ) care ofera o senzatie imediata de prospetime. Microparticulele ultra-fine asigura o pulverizare uniforma pe intreaga suprafata a pielii corpului. Aplicarea este extrem de usoara si foarte rapida datorita pulverizatorului 360 de grade, ideal pentru zone greu de atins. pH-ul respecta pH-ul fiziologic al pielii sanatoase ( intre 5 si 5.5 ).

Este un produs de a carui eficienta dermatologii deja s-au convins si care se regaseste foarte frecvent in recomandarile lor!

Daca ai nevoie de un astfel de produs acum stii si tu unde il gasesti. Ideea este ca exista doua variante una full size, de 200 ml si una travel size, de 50 ml. Ramane sa alegi tu ce varianta e mai potrivita pentru tine.

Mi-ar placea sa aflu daca sunt printre voi persoane care necesita un astfel de produs. Poate impartasiti aici si experienta voastra, cu siguranta va ajuta pe cineva. Va astept cu drag povestile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu