Mestesugari de gusturi


mestesugari de gusturi



Este tare greu, cel putin in opinia mea, sa gasesti in ziua de astazi acele produse traditionale care sa iti satisfaca atat papilele gustative dar sa fie si sanatoase pentru tine. E tot mai greu, dar nu imposibil, asa ca atunci cand fac anumite descoperiri, imi place sa va dau si voua de stire!



Marți, 6 martie, restaurantul Burger&Grill House, situat în Prelungirea Ghencea nr. 262, a găzduit o degustare de mezeluri crud-uscate și burgeri din carne de vită Black Angus, destinată reprezentanților mass media.


mestesugari de gusturi


Evenimentul a reunit bloggeri și jurnaliști din segmentul culinar și stil de viață și a avut drept scop prezentarea produselor carmangeriei "Meșteșugari de gusturi", în incinta restaurantului Burger&Grill House, ambele fiind o afacere de familie a soților Cristina și Ioan Smadu.


mestesugari de gusturi


De la înființare, din 2015, soții Smadu și-au propus să folosească materii prime și condimente naturale și să respecte rețetele tradiționale din zona Făgărașului, pentru a obține mezeluri gustoase, ca acasă, la Sâmbăta, localitatea de baștină a lui Ioan.


mestesugari de gusturi


Această abordare le-a garantat succesul, mezelurile lor fiind apreciate, iar afacerea crescând firesc, sănătos.

Pe lângă mezeluri, carmangeria situată în Prelungirea Ghencea, mai produce și burgeri din carne de vită Black Angus, destinați restaurantelor, dar și preparării în restaurantul aflat alături de carmangerie.


mestesugari de gusturi


Păstrând principiile după care este condusă carmangeria, meniul restaurantului conține preparate sănătoase, din carne, legume și condimente naturale, fără aditivi și înlocuitori. Simplitatea rețetelor pune în valoare calitatea și prospețimea ingredientelor.

Carnea prelucrată în carmangerie este de proveniență românească, iar "aprovizionarea cu materii prime de calitate este o provocare continuă", cum a specificat directorul general Cristina Smadu.

Ioan Smadu, cel care se ocupă de partea de producție, are drept permanentă preocupare menținerea echilibrului între preț și calitatea produsului. Acesta ne-a dezvăluit că "simpla respectare a rețetelor și a calității ingredientelor nu este suficientă, supravegherea procesului de producție fiind extrem de importantă pentru a obține un produs de calitate, care să se încadreze în prețul de vânzare propus".

Gustul produselor, testate în magazinul sau restaurantul familiei Smadu vă pot convinge!

Pentru mine a fost o revelatie magazinul lor, pentru ca m-au convins produsele! Bine, au un punct in plus pentru ca sunt situati foarte aproape de casa mea, dar stiti ceva? E mult mai important sa stii ca ai de unde sa iei un produs bun si sanatos decat distanta pe care o parcurgi in oras pana la locul cu pricina, corect?

Va invit si pe voi sa le treceti pragul si veti reveni, cu siguranta!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu