DayTox by Douglas



DayTox by Douglas


Dragilor, trebuie sa va povestesc despre niste descoperiri super misto pe care le-am facut la Douglas! Ma stiti obsedata cu ingrijirea si chiar aseara povesteam cu niste prieteni cum as putea rezista 2 razboaie mondiale cu rezervele de crema pe care le am, poate si mai mult, haha!

Dar asta nu ma impiedica sa vreau sa am cele mai eficiente creme, cele mai fine serumuri, sa incerc cele mai, cele mai!!! Sunt sigura ca si voi ganditi la fel, de aceea cand fac cate o descoperire, ma bucur ca un copil de o noua si minunata jucarie.

De data aceasta va povestesc despre un brand nou DayTox pe care il gasiti in exclusivitate la Douglas iar eu ma bucur de trei dintre noutatile brandului.

Vi le-am prezentat si pe instastory si le gasiti in continuare in sectiunea repere, pe pagina mea de instagram si sunt cu siguranta niste produse care merita toata atentia voastra.

Imi plac in primul rand formulele, dar imi plac tare, tare mult si ambalajele care imi aduc aminte de niste produse farmaceutice din vremuri demult apuse.

In gama sunt mult mai multe produse, le descoperiti pe toate la Douglas, dar eu va spun cateva cuvinte despre cele pe care le am.

Stiti, se vorbeste la nesfarsit despre ingrijirea si curatarea tenului si consider ca nu sunt vorbe in vant, sunt lucruri super utile pe care trebuie sa stim sa le facem la timp.

Va spun ca eu folosesc muuuuult tonicul, pare ca il beau, haha, dar asta e, mie imi da senzatia aceea de prospetime pe care o astept. In cazul de fata va spun ca m-am indragostit de acest tonic de la DayTox, pentru ca este extrem de bland cu tenul meu, nu contine alcool, curata perfect si lasa in urma o piele fina, fina, gata pregatita pentru pasul urmator, hidratarea.

Imi place mult si ambalajul, ca o sticla de sirop de tuse, dar stati linistite, este din plastic, nu exista riscul de a se sparge.


DayTox by Douglas


Urmeaza un alt pas esential in ingrijire si anume, hidratarea!

Eu am crema de fata, Rich Cream, poate fi aplicata atat dimineata cat si seara. Este extrem de fina si placuta, dar totusi foarte hidratanta. Patrunde instant in piele si imi place ca nu lasa filmul acela gras si lipicios la suprafata pielii. Este o crema regeneranta care contine in compozitie ulei de nuca de Macadamia si acid hialuronic.

Cu siguranta merita sa o incercati, pentru ca stiu ca va va placea. Eu sustin mereu ca nu trebuie sa asteptam miracole de la creme, nu trebuie sa stam pana apar primele riduri ca sa avem motiv sa cumparam o crema, ca sa avem ce combate, ci trebuie sa actionam preventiv, sa folosim cremele pana nu se instaleaza inevitabilele riduri, sa hidratam pielea suficient si vom fi multumite de noi.

Despre sarea pentru baie nu va pot spune acum nimic, nu am incercat-o inca, dar revin cu detalii, cel mai probabil intr-un articol despre produsele consumate!

Sunt curioasa daca voi ati desoperit aceste minunate produse deja in Douglas, si daca da, ce anume folositi! Mi-ar prinde bine si recomandarile voastre.

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu