Gucci Guilty Absolute Pour Femme


Gucci Guilty Absolute Pour Femme


Nu exista zi fara parfum! Pur si simplu nu imi imaginez viata fara aromele care sa ma inconjoare constant! Si sunt intr-o continua cautare...insa pot pune pariu ca nu sunt singura!!!

Am convingerea ca si tu oscilezi in fata masutei de toaleta pe care stau frumos aliniate seducatoarele sticlute! Si ca iti fac viata si mai grea, vin cu noutati, nu le pot tine doar pentru mine!

“Imi imaginez o femeie mergand in dormitorul iubitului ei, luand parfumul lui si facandu-l al ei. “Alessandro Michele.

Iubind cu libertate absolută. Sărbătorind ideea de a-È›i defini propria conexiune de dragoste, fără reguli ale societății È™i norme de acest gen, Gucci prezintă un nou capitol în povestea  parfumului  Gucci Guilty.

RevoluÈ›ia #GuiltyNotGuilty continuă cu lansarea Gucci Guilty Absolute Pour Femme, partenerul perfect pentru Gucci Guilty Absolute Pour Homme. ÃŽmpreună, cuplul „Absolute” exprimă noÈ›iunea de iubire emancipată, o pereche de arome care se completează reciproc precum o călătorie eliberatoare.

Începând de la o notă misterioasă de mure, Gucci Guilty Absolute Pour Femme este un parfum non-tradițional pentru femei, creat pentru o femeie modernă.

Nu există nicio modalitate absolută de a „purta” un  parfum.
Nu există o cale absolută de a iubi.
Nu există o cale absolută de a te conecta.
#GuiltyNotGuilty

Aroma

“Am vrut o nota de mure care sa te faca sa visezi in timp ce il mirosi. Este magic si conectat la natura, precum si la emotii. Exista romantism in acest parfum, o aura de dragoste pura, libera. "Alessandro Michele.


Parfumul de mure crescând într-o pădure sălbatică - viziunea lui Alessandro Michele pentru Gucci Guilty Pour Femme a început cu această singură notă. Avand incredere in  maestrul parfumier Alberto Morillas pentru a îmbina aroma, directorul creativ a căutat o naraÈ›iune olfactivă profund contemporană. Noul capitol din povestea #GuiltyNotGuilty rupe formele  invechite, tradiÈ›ionale ale  aromelor feminine, dezvoltând o aroma  specifica  parfumului Chypre.

ÃŽn interiorul notelor parfumului, trei ingrediente  definesc un nou drum al senzualității È™i romantismului.

Mura: cu note fructate si suculente,cu o tenta misterioasa, mura  ofera parfumului  o notă de inalta  calitate.

Trandafir bulgaresc: bogată È™i intensă, esenÈ›a florală modernă are un finisaj picant. EsenÈ›a provine dintr-un proces de distilare cu abur care datează de secole, aburul trece prin petalele de trandafir care sunt stratificate pe tăvile din vas. Pe măsură ce trece, colectează uleiul esenÈ›ial, iar dupa răcire are loc separarea  uleiului de  apa.

Goldenwood: un extras natural nou al Cypress-ului Nootka, nota inedită de lemn combină căldura unui lemn tradiÈ›ional È™i accentele bogate de chihlimbar date de  Nootka. Unic È™i multidimensional, notele lemnoase au aspecte legate de foc È™i piele. Goldenwood este, de asemenea, o notă-cheie a lui Gucci Guilty Absolute Pour Homme, care leagă parfumul feminin de omologul său de sex masculin.

Ingredientul comun armonizează cele două parfumuri într-o expresie a masculinității contemporane și a feminității.

Pentru Gucci Guilty Absolute Pour Femme, Alberto Morillas a amestecat cele trei note  de  bergamota, patchouli È™i ambră, pentru a obtine un miros profund  care creeaza dependență.
"Este foarte important să creați parfumuri care miros bine ,și nu in mod artificial,parfumuri cu note autentice. Alessandro vrea aceste tipuri de parfumuri, vrea ceva ușor de înțeles; sa mirosi si sa iti dai seama de notele parfumului.

 "Trebuie să te simÈ›i liber când simti aroma ", a spus Alberto Morillas .


Campania

Revenind la VeneÈ›ia pentru capitolul al treilea al campaniei #GuiltyNotGuilty, imaginea filmată de Glen Luchford, este o portretizare a iubirii eliberate. Actorul câștigător, Jared Leto È™i modelele Julia Hafstrom È™i Vera Van Erp, stau asezati apatic în interiorul unui palat baroc, interconectandu-se  între ei la un moment dat ÃŽmpreună, trioul formează o expresie a senzualității È™i a romantismului care încalcă limitele normelor societății.


Design-ul

Un cod de feminitate întruchipat într-o nuanță selectată de Alessandro Michele, tonul bogat de fructe de pădure este realizat în ambalaj mat, accentuat cu sigla si litere Gucci aurii. ÃŽnalt È™i subÈ›ire, cu un capac negru lucios, care evoca  aceeaÈ™i siluetă ca È™i echivalentul bărbatesc, ambalajul  este din  sticlă artizanala pentru a reaminti de  culoarea asemanatoare notei de  fructe de padure.

Eu l-am mirosit deja in Douglas si trebuie sa va spun ca imi place foarte mult! Va invit si pe voi sa il descoperiti si sa imi spuneti cum vi se pare! Dar eu sunt sigura ca o sa va placa!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu