NIVEA Pop-Ball pentru buze senzuale!NIVEA Pop-Ball


Trebuie sa va fac o marturisire! NIVEA ma surprinde mereu cu cele mai ingenioase produse si cadouri posibile! Si cui nu-i plac inovatiile si noutatile????? Hmmm, nu cred sa existe o astfel de persoana...La fiecare început de sezon, agenda începe să fie umplută cu planuri noi, iar garderoba, cu haine și accesorii pe care de abia aștepți să le porți. Ca să fii in trend, trebuie să îți asortezi zâmbetul cu starea de bine care poate fi citită pe buzele tale.


NIVEA Pop-Ball


Anul acesta, în materie de beauty și fashion, se poartă culorile pastelate și aromele fructate care pun în valoare naturalețea și delicatețea femeii. Urmărind tendințele în domeniu, NIVEA lansează NIVEA Pop-Ball, noile balsamuri de buze cu aromă de mentă proaspătă și de zmeură și măr roșu.


NIVEA Pop-Ball


Cele două produse au un ambalaj trendy, în formă de minge, și pastelat, verde mentă și roz pudrat. Datorită ingredientelor pe care le conțin, buzele tale se vor bucura de o hidratare intensă și o aromă delicată care te vor face să zâmbești la fiecare pas.


NIVEA Pop-Ball


Fie că alegi să mergi la o cină cu prietenele tale, la munte sau pur și simplu la birou, aplică NIVEA Pop-Ball ori de câte ori simți nevoie de hidratare și savurează fiecare clipă. Poți să-l folosești ca atare sau înainte de a aplica rujul favorit.
 
Pentru mai multe detalii, urmărește paginile de Facebook și Instagram NIVEA România.

Preț maxim recomandat: 19,99 Ron fiecare.


Cum vi se par noile balsamuri? Abia astept sa va aflu parerea!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu