Zacusca de Topoloveni, pentru cei care tin post si nu numai!


zacusca


Un lucru trebuie sa lamuresc din start! Nu sunt o gospodina desavarsita! Bine, stiu sa fac multe feluri de mancare, dar totusi, la zacusca nu ma bag! Si pana la urma de ce m-as chinui chiar atat de rau, cand am atatea altele de facut iar Topoloveni face cea mai buna zacusca????



TOPOLOVENI NE-A PREGÄ‚TIT ȘI NE INVITÄ‚ SÄ‚ SAVURÄ‚M 4 SORTIMENTE DE ZACUSCÄ‚ EXTREM DE DELICIOASE – ADEVÄ‚RATE BUNÄ‚TÄ‚ÈšI DE TOPOLOVENI:

Zacuscă de vinete


zacusca


Sub sloganul “Nu spunem ca avem toate reÈ›etele de zacuscă, însă spunem că avem cea mai bună reÈ›etă de zacuscă de vinete”, Topoloveni foloseÈ™te aceleaÈ™i ingrediente ca la zacusca de acasă: multe vinete coapte pe flacără, ardei capia, roÈ™ii, ceapă, condimente È™i pasiune, astfel încât la final iese ceea ce Topoloveni numeÈ™te sugestiv ”bunătate curată”. Gustul zacuÈ™tii Bunătăți de Topoloveni este inconfundabil, ca cel de acasă, pentru că flacăra dă zacuÈ™tii acelaÈ™i gust dulceag È™i uÈ™or afumat precum al celei făcute la ceaun.

Zacuscă picantă


zacusca


Atunci când cauÈ›i cea mai bună reÈ›etă de zacuscă picantă, È™tii că ai găsit-o în clipa în care guÈ™ti zacusca picantă “Bunătăți de Topoloveni”. Gustul savuros este dat de ardeiul iute proaspăt, dozat astfel încât să ai o experiență unică, să nu fie nici prea prea, nici foarte foarte. ÃŽn rest, ingredientele sunt aceleaÈ™i ca la zacusca de acasă, 45% vinete coapte pe flacără, ardei capia, ceapă, morcov, condimente È™i mult suflet.

Zacuscă de ghebe


zacusca



zacusca


La Topoloveni, zacusca de ghebe este numită regina zacuștii pentru că este cea mai apreciată dintre sortimentele de zacuscă. Respectă întocmai rețeta tradițională și conține ghebe culese toamna din pădurile de stejar ale României. Cu un conținut crescut de ghebe și cu ingrediente care completează gustul inconfundabil, dulceag, de legume coapte pe flacără, zacusca de ghebe devine un preparat ales cu entuziasm de vegetarieni și de cei care țin post, ca și de toți iubitorii de bunătăți autentice.

Zacuscă țărănească


zacusca


Fasolea albă aleasă bob cu bob, spălată și fiartă bine în multe ape este combinată cu legume proaspete tocate atât cât trebuie. Toate se pun la făcut în mașina de fiert, care seamănă cu ceaunul de acasă, pentru a te trimite cu gândul la o masă câmpenească cu cei aproapiați. O variantă de gustare de post sau vegetariană care îți oferă cu adevărat o experiență gustoasă și o alegere potrivită pentru zilele în care vrei să-ți amintești de gustul de acasă.

Fiecare zi de post merită un răsfăț cu gustările Bunătăți de Topoloveni, respectând natura si bucurându-ne de ce are ea mai sănătos È™i mai gustos de oferit. Este motivul pentru care Topoloveni a devenit în 2017 lider de piață pe categoria ”zacuscă”, conform GFK.

Cât se fierbe zacusca Topoloveni? Atât cât să se păstreze integral gustul fiecărui ingredient în parte. Când este gata zacusca? Atunci când se termină borcanul și pâinea proaspătă! Unde găsim zacusca tradițională cu gust de acasă? La Topoloveni, la Bunătăți de Topoloveni.

Voi ce varianta alegeti? Care este pe gustul vostru? Pe mine parca m-ar tenta sa o incerc pe cea taraneasca! Va astept si pe voi cu pareri!

KISSES!



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu