Zacusca de Topoloveni, pentru cei care tin post si nu numai!


zacusca


Un lucru trebuie sa lamuresc din start! Nu sunt o gospodina desavarsita! Bine, stiu sa fac multe feluri de mancare, dar totusi, la zacusca nu ma bag! Si pana la urma de ce m-as chinui chiar atat de rau, cand am atatea altele de facut iar Topoloveni face cea mai buna zacusca????TOPOLOVENI NE-A PREGĂTIT ȘI NE INVITĂ SĂ SAVURĂM 4 SORTIMENTE DE ZACUSCĂ EXTREM DE DELICIOASE – ADEVĂRATE BUNĂTĂȚI DE TOPOLOVENI:

Zacuscă de vinete


zacusca


Sub sloganul “Nu spunem ca avem toate rețetele de zacuscă, însă spunem că avem cea mai bună rețetă de zacuscă de vinete”, Topoloveni folosește aceleași ingrediente ca la zacusca de acasă: multe vinete coapte pe flacără, ardei capia, roșii, ceapă, condimente și pasiune, astfel încât la final iese ceea ce Topoloveni numește sugestiv ”bunătate curată”. Gustul zacuștii Bunătăți de Topoloveni este inconfundabil, ca cel de acasă, pentru că flacăra dă zacuștii același gust dulceag și ușor afumat precum al celei făcute la ceaun.

Zacuscă picantă


zacusca


Atunci când cauți cea mai bună rețetă de zacuscă picantă, știi că ai găsit-o în clipa în care guști zacusca picantă “Bunătăți de Topoloveni”. Gustul savuros este dat de ardeiul iute proaspăt, dozat astfel încât să ai o experiență unică, să nu fie nici prea prea, nici foarte foarte. În rest, ingredientele sunt aceleași ca la zacusca de acasă, 45% vinete coapte pe flacără, ardei capia, ceapă, morcov, condimente și mult suflet.

Zacuscă de ghebe


zacuscazacusca


La Topoloveni, zacusca de ghebe este numită regina zacuștii pentru că este cea mai apreciată dintre sortimentele de zacuscă. Respectă întocmai rețeta tradițională și conține ghebe culese toamna din pădurile de stejar ale României. Cu un conținut crescut de ghebe și cu ingrediente care completează gustul inconfundabil, dulceag, de legume coapte pe flacără, zacusca de ghebe devine un preparat ales cu entuziasm de vegetarieni și de cei care țin post, ca și de toți iubitorii de bunătăți autentice.

Zacuscă țărănească


zacusca


Fasolea albă aleasă bob cu bob, spălată și fiartă bine în multe ape este combinată cu legume proaspete tocate atât cât trebuie. Toate se pun la făcut în mașina de fiert, care seamănă cu ceaunul de acasă, pentru a te trimite cu gândul la o masă câmpenească cu cei aproapiați. O variantă de gustare de post sau vegetariană care îți oferă cu adevărat o experiență gustoasă și o alegere potrivită pentru zilele în care vrei să-ți amintești de gustul de acasă.

Fiecare zi de post merită un răsfăț cu gustările Bunătăți de Topoloveni, respectând natura si bucurându-ne de ce are ea mai sănătos și mai gustos de oferit. Este motivul pentru care Topoloveni a devenit în 2017 lider de piață pe categoria ”zacuscă”, conform GFK.

Cât se fierbe zacusca Topoloveni? Atât cât să se păstreze integral gustul fiecărui ingredient în parte. Când este gata zacusca? Atunci când se termină borcanul și pâinea proaspătă! Unde găsim zacusca tradițională cu gust de acasă? La Topoloveni, la Bunătăți de Topoloveni.

Voi ce varianta alegeti? Care este pe gustul vostru? Pe mine parca m-ar tenta sa o incerc pe cea taraneasca! Va astept si pe voi cu pareri!

KISSES!CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu