Cele mai dragute pensule de la essence



essence


Suntem femei si tuturor ne plac accesoriile dragute care se aliniaza frumos pe masuta de toaleta, cum altfel???? Mie personal imi produc o stare de bine, de bucurie toate aceste chestii dragute, vesele si cu aer jucaus.
Asadar am zis sa va arat si voua ce pensule super dragute au cei de la essence in editie limitata! Le gasiti numai in DM, asa ca grabiti-va daca vreti sa fie ale voastre!


essence
 

Blending brush - perisorii rotunzi te ajuta sa blenduiesti delicat pe pleoapa diferite culori pentru un machiaj perfect!

Pret: 9.99 lei


essence


Angled smokey eye brush - pensula ideala pentru crearea unui machiaj smokey eye precis. Datorita perisorilor inclinati, machiajul poate fi realizat usor, fara efort, pentru un look expresiv.

Pret: 12.79 lei


essence

Brow and liner brush - perisorii subtiri, delicati, fermi, sunt ideali pentru definirea si crearea sprancenelor perfecte.

Pret: 9.99 lei


essence


Eyeshadow brush - pensula perfecta pentru o aplicare generoasa a fardului de pleoape. Pe suprafete mai mari acesta este foarte usor si rapid de aplicat.

Pret: 9.99 lei


essence


Define&fade lip brush - traseaza cu precizie conturul buzelor. Aceasta este unealta perfecta pentru a crea un efect ombre ca o profesionista!

Pret: 9.99 lei


essence


Face perfector brush - perisorii conici, super moi, capteaza perfect toate texturile pudrate si le blenduieste delicat, pentru o aplicare usoara.Este pensula ideala pentru un aspect impecabil.

Pret: 19.99 lei


essence


Highlighting and contouring brush - pensula mare se adapteaza perfect conturului fetei si este polivalenta - potrivita pentru conturare, aplicarea iluminatorului sau pudrei bronzante pe pometi.

Pret: 19.99 lei


essence


Concealer brush - perisorii fermi permit o aplicare usoara a texturilor corectoare - indiferent daca sunt cremoase, lichide sau pudrate - aluneca usor pe piele si ajunge in toate zonele fetei.

Pret: 15.39 lei


essence


All-rounder cream brush - pensula polivalenta potrivita pentru toate tipurile de texturi cremoase, - nu absoarbe prea mult produs - pentru un aspect natural, neted.

Pret: 15.99 lei


essence


Nail&styling stickers - acum poti decora si personaliza orice produs de beauty cu ajutorul acestor stickere autoadezive!

Pret: - 7.29 lei


essence


Make-up bag - gentuta stilata pentru depozitarea produselor cosmetice, o poti lua cu tine oriunde! Design transparent.

Pret : 16.69 lei

Eu va spun foarte sincer ca mi-as dori sa am intreaga colectie de pensule pentru ca sunt super dragute si feminine si sunt deosebite de ceea ce am mai vazut pana acum.

Voua cum vi se par? Astept cu drag si parerea voastra!

KISSES!




CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu