Advent Calendar 2022 – te invitam intr-o calatorie a deliciilor!

 

advent calendar sabon


Primul Calendar Advent care arata oarecum asemanator celor de care ne bucuram azi a aparut in anul 1908. Calendarul nu avea usite de deschis, in schimb era compus din doua parti tiparite: o pagina ce continea 24 de poze de decupat si o pagina de carton cu 24 de poeme compuse de Gerhard Lang. Acesta a fost inspirat de mama sa, care, cu ocazia Craciunului, obisnuia sa ii pregateasca un calendar facut manual, o placa pe care lipea 24 de mici bezele. Va puteti imagina bucuria si entuziasmul cu care copilul descoperea cate o surpriza dulce in fiecare zi!

Cu trecerea vremii, conceptul de ADVENT CALENDAR a devenit foarte popular. In asteptarea Craciunului, timp de 24 de zile, oamenii cantau si se bucurau de gustari delicioase pregatite in casa.

A numara zilele pana la Craciun este o invitatie simbolica de a ne reaminti motivele pentru care fiecare dintre noi este recunoscator, este ocazia de a ne reconecta cu sinele nostru profund, de a celebra frumusetea si miracolul fiecarei zile primite in dar.


advent calendar sabon


In acest an, in prag de sarbatori, te invitam intr-o calatorie gurmanda cu ajutorul celor 24 de delicii ale noului Calendar Advent SABON!


advent calendar sabon


In interiorul fiecarei mici cutii se ascunde cate un rasfat pentru ingrijirea pielii, pentru baie sau un tratament corporal care abia asteapta sa fie descoperit si testat.

Cadoul perfect pentru cei dragi sau 24 de momente magice in care sa descoperi, cu bucurie de copil, surprize pentru tine!

Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi si parfumuri, pentru arta ingrijirii si relaxarii, pentru bucuria de a crea si din dorinta de a oferi oamenilor momente de relaxare si magie intr-o viata atat de agitata.

Sabon inseamna atentie pana in cel mai fin detaliu acordata ambalajelor, ingredientelor folosite si combinatiilor dintre ele, plus o neobosita grija pentru protectia naturii si a mediului inconjurator.

Aromele Sabon te invaluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta si o forma plina de intelesuri a expresiei personale.

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu