Cum putem menține un puternic sistem imunitar?

 

PROIMMUNITY


Imunitate eficientă înseamnă să ai organismul sănătos, puternic și rezistent la provocările de zi cu zi. Fiecare persoană se naște cu imunitate naturală, însă pe parcursul trecerii timpului, aceasta se alterează, din cauza trecerii prin diferite boli, stresului, lipsei somnului, alimentației necorespunzătoare, sedentarismului, alcoolului  sau nicotinei.

Pentru întărirea imunității, pe lângă o dietă echilibrată, sport regulat și odihnă sunt indicate și folosirea anumitor „ajutoare externe”, cum ar fi  Proimmunity Max Extended Release și Proimmunity Quercetin Plus.

Proimmunity Quercetin Plus – conține un complex de 4 ingrediente: quercetina din Sophora japonica ce are ca rol susținerea capacității de apărare a sistemului de apărare, muscata africană, plantă bogată în flavonoide și care îmbunătățește activitatea celulelor sistemului imun, zinc și vitamina D3. Ajută organismul să formeze multe tipuri de anticorpi și este recomandat adolescenților peste 12 ani și adulților.

Proimmunity Max Extended Release – comprimate cu eliberare prelungită, până la 8 ore, ce au la bază un complex de vitamine și zinc cu acțiune sinergică în susținerea sistemului imunitar. Suplimentul crește rezistența organismului la infecții și îl ajută să se refacă după perioada de boală. Nu conține zahăr. 

Aceste produse pot fi achiziționate din farmaciile partenere și de pe magazinul online: www.shopfiterman.ro.


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu