Bioderma Sebium Kerato+

 

Bioderma Sebium Kerato+


Bioderma lansează inovaÈ›ia dermatologică Sebium Kerato+, un produs unic ce îmbină eficacitatea ridicată È™i toleranÈ›a înaltă. Sebium Kerato+ elimină coÈ™urile, punctele negre È™i cicatricile post-acneice È™i, în acelaÈ™i timp, redă confortul pielii.  

Sebium Kerato+ oferă cel mai mare grad de toleranță cutanată disponibil pe piață (95%) È™i o eficacitate ridicată, vizibilă după primele 2 zile de folosire. Astfel, utilizatorii nu mai trebuie să aleagă între confortul pielii lor È™i tratarea semnelor acneei.  


Bioderma Sebium Kerato+


Tratamentul acneei are nevoie de timp È™i de răbdare. ÃŽnsă, de multe ori, acesta este agresiv cu pielea, iar persoanele afectate de acnee renunță înainte să obÈ›ină rezultatele dorite. Sebium Kerato+ a fost creat special pentru a fi blând cu pielea sensibilă, dar È™i pentru a oferi rezultate rapid, pentru ca utilizatorii să se simtă motivaÈ›i să urmeze o rutină zilnică de îngrijire, pe termen lung.  


Formula noului Sebium Kerato+ se bazează pe un duo de substanÈ›e active keratolice, care acÈ›ionează atât la suprafaÈ›a pielii, cât È™i în profunzime. Acidul salicilic È™i esterul de acid malic deblochează canalele de evacuare ale glandelor sebacee È™i reglează calitatea È™i cantitatea sebumului.  


Bioderma Sebium Kerato+


Testele clinice au dovedit rezultatele foarte bune ale noului Sebium Kerato+: nu usucă pielea È™i nu o irită, ci oferă hidratare timp de 8 ore de la utilizare. Produsul reduce volumul acneei (19%), elimină semnele È™i cicatricile post-acneice (20%), redă omogenitatea pielii (23%) È™i matifiază (87%).* 


 ÃŽn plus, textura de gel-cremă È™i aplicatorul încorporat îl fac uÈ™or de utilizat pe zonele cu imperfecÈ›iuni.  Sebium Kerato+ poate fi folosit în monoterapie în cazul acneei uÈ™oare sau moderate, dar È™i înainte sau după tratamentul prescris de un medic dermatolog.


KISSES!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu