Bioderma Sebium Kerato+

 

Bioderma Sebium Kerato+


Bioderma lansează inovația dermatologică Sebium Kerato+, un produs unic ce îmbină eficacitatea ridicată și toleranța înaltă. Sebium Kerato+ elimină coșurile, punctele negre și cicatricile post-acneice și, în același timp, redă confortul pielii.  

Sebium Kerato+ oferă cel mai mare grad de toleranță cutanată disponibil pe piață (95%) și o eficacitate ridicată, vizibilă după primele 2 zile de folosire. Astfel, utilizatorii nu mai trebuie să aleagă între confortul pielii lor și tratarea semnelor acneei.  


Bioderma Sebium Kerato+


Tratamentul acneei are nevoie de timp și de răbdare. Însă, de multe ori, acesta este agresiv cu pielea, iar persoanele afectate de acnee renunță înainte să obțină rezultatele dorite. Sebium Kerato+ a fost creat special pentru a fi blând cu pielea sensibilă, dar și pentru a oferi rezultate rapid, pentru ca utilizatorii să se simtă motivați să urmeze o rutină zilnică de îngrijire, pe termen lung.  


Formula noului Sebium Kerato+ se bazează pe un duo de substanțe active keratolice, care acționează atât la suprafața pielii, cât și în profunzime. Acidul salicilic și esterul de acid malic deblochează canalele de evacuare ale glandelor sebacee și reglează calitatea și cantitatea sebumului.  


Bioderma Sebium Kerato+


Testele clinice au dovedit rezultatele foarte bune ale noului Sebium Kerato+: nu usucă pielea și nu o irită, ci oferă hidratare timp de 8 ore de la utilizare. Produsul reduce volumul acneei (19%), elimină semnele și cicatricile post-acneice (20%), redă omogenitatea pielii (23%) și matifiază (87%).* 


 În plus, textura de gel-cremă și aplicatorul încorporat îl fac ușor de utilizat pe zonele cu imperfecțiuni.  Sebium Kerato+ poate fi folosit în monoterapie în cazul acneei ușoare sau moderate, dar și înainte sau după tratamentul prescris de un medic dermatolog.


KISSES!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu