Colectia SENSE Toamna-Iarna 2022-2023 sau cand sofisticarea se traduce prin piese atemporale

 

sense


Moda te invita sa visezi, sa iti imaginezi, sa fii creativa, sa nu iti refuzi nimic din ceea ce iti aduce zambetul pe buze, insa in acelasi timp, moda iti ofera toate posibilitatile de a investi in tine si in imaginea ta. In sezonul Toamna-Iarna 2022-2023, SENSE iti lanseaza o propunere de nerefuzat – aceea de a descoperi latura sofisticata a modei in piese atemporale, piese pe care le vei putea purta cu aceeasi placere peste ani si care nu vor inceta sa vorbeasca despre tine si despre micile tale placeri. Noua colectie conceputa de designer-ul Andreea Tincu si realizata in atelierele brandului romanesc care aniverseaza 21 de ani de excelenta creativa, cucereste prin modele complexe, rafinate si versatile, prin calitatea tesaturilor si prin latura omagiala a fiecarui articol vestimentar, in centrul careia te afli chiar TU, cea care alege mereu autenticitatea si care stie ca o piesa SENSE inseamna valoare adaugata in garderoba.


Piese cheie: jachete si sacouri din stofa premium, rochii din jersey gandite pentru a fi purtate din zorii zilei pana tarziu in seara, piese tricotate cu motive discrete sau cu structuri complexe, malete versatile, fuste plisate.

Principalele motive ale colectiei: o abundenta de imprimeuri florale si vegetale, buline, animal print, dungi.

Paleta cromatica in tendinte: un periplu plin de exuberanta printre culori vibrante – de la verde intens, galben si albastru, pana la rosu si visiniu, fara a neglija insa tonurile calde, neutre, specifice sezonului – marouri ciocolatii, griuri fine, bejuri elegante. 


sense

“Poarta mai multe rochii. Cat mai colorate si cat mai diverse. Rochii pentru pentru birou si pentru timpul liber, rochii in care te simti eleganta si chic chiar si cand esti acasa, si care iti dau o stare de bine din prima clipa in care le imbraci.” Acesta este indemnul pe care ti-l lanseaza SENSE in sezonul toamna-iarna 2022-2023, un sezon in care rochiile emana o fascinatie aparte si in care devin parte esentiala a garderobei, indiferent ca este vorba despre zona office sau despre cea casual.  


Andreea Tincu propune pentru lunile reci ale anului, rochii ultra-feminine, potrivite absolut tuturor siluetelor, indemodabile si atemporale, si eminamente flatante. 


Realizate din stofa fina, voal sau jersey, rochiile acestei toamne mizeaza pe versatilitate si pe croiuri gandite cu o precizie matematica pentru a evidentia atuurile siluetei si a sublinia punctele cheie intr-o maniera in care putine piese o pot face. Jerseul plin cu putin elastan este ales astfel incat sa aiba o cadere frumoasa si sa drapeze impecabil pe bust, voalul este integrat in design atat singular, cat si in asociere cu stofe fine sau cu tesaturi opace, pentru un plus de sofisticare si de eleganta, iar nuantele sunt selectate in spiritul caracteristic unui festival al abundentei – de la marsala si violet, pana la galben mustar, ciocolatiu, verde forest, gri antracit sau negru. 



Tricotajele, alaturi de piesele de baza, realizate din jersey moale si confortabil, raman si in sezonul toamna-iarna 2022-2023, in topul prioritatilor SENSE, brandul romanesc de moda dovedindu-si deja excelenta in realizarea unor articole care depasesc limita lor functionala. Un loc special in colectia SENSE este ocupat si de malete, piese capabile sa modifice styling-ul tinutelor in care sunt integrate, insuflandu-le o nota de modernitate si o nota eleganta, cu aer parizian. Acestea sunt disponibile atat in nuante neutre, de la bejuri, pana la tonuri mai inchise de kaki sau negru, cat si in variante de albastru sau visiniu/burgundy, putand contura excelent total look-uri, sau asociindu-se cu usurinta non-culorilor. 


sense


Versatilitatea reprezinta cheia unui stil matur, sofisticat, bine definit, iar in colectia SENSE Toamna-Iarna 2022-2023 aceasta isi gaseste expresia in piesele concepute pentru a raspunde nevoilor dictate de orice context, de la primele ore ale diminetii, pana la lasarea serii. Traim in orase aglomerate, ne derulam vietile cu ochii pe ceas, plecam de acasa dimineata devreme si putine sunt datile in care mai avem vreme sa trecem si sa ne schimbam tinuta pentru un eveniment de seara sau pentru o iesire in oras. Pentru un astfel de lifestyle au fost creeate rochiile, fustele, bluzele sau pantalonii “passe-partout”. 

De exemplu: o rochie din crep fin cu maneci din voal care completeaza un look office elegant, dar care cu accesorizarea potrivita poate atrage complimente si la o ocazie speciala, o bluza din chiffon imprimat care poate fi purtata atat sub un sacou, cat si cu o fusta din catifea la o cina, sau o fusta plisata din crep care acompaniaza la fel de bine o camasa clasica din bumbac, un pulover din casmir sau o bluza din matase naturala. 


sense


Colectia SENSE Toamna-Iarna 2022-2023 este actualizata saptamanal cu modele noi, in editie limitata, concepute de designerul Andreea Tincu si realizate intr-o gama generoasa de marimi, din materiale naturale, de calitate, care isi merita investitia. 


KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu