Cel mai nou serviciu în saloanele El Studio: Mezoterapie prin microneedling

 

mezoterapie


Frumusețea este trecătoare? Nu și dacă luăm măsuri la timp. Odată cu trecerea anilor, pe ten apar unele mici imperfecțiuni, astfel că, adesea, recurgem la serviciile oferite de medicina estetică. Știm prea bine că, în prezent, imaginea este foarte importantă, de aceea, tot mai des femeile de peste 40 de ani își doresc să-și păstreze fața mereu tonifiată și strălucitoare. 

Veștile bune circulă repede: El Studio aduce în saloanele sale cel mai nou serviciu de îngrijire!

Când vine vorba de îngrijirea pielii și a întregului corp, medicina estetică folosește o multitudine de tehnici. Poate că deja ai auzit multe despre el, dar nu ești sigură ce este microneedling? Înainte de toate, acest tratament reprezintă o metodă valabilă de întinerire, fără a necesita o investiție foarte mare sau toleranță crescută la durere fizică. Eficacitatea ridicată, numărul limitat de efecte secundare și timpul scurt de recuperare fac din microneedlingul pielii un tratament estetic medical popular și eficient. 

       În ce constă acesta? „Una dintre cele mai recente si mai eficiente metode de întinerire, utilizată pentru rejuvenarea facială, un tratament facial de microneedling, constă în injectarea unor substanțe ce au rolul de a reduce pigmentarea facială, de a îmbunătăți calitatea și cantitatea de collagen, cu efect benefic asupra ridurilor fine, de a reduce cantitatea de sebum și de a hidrata profund, având rezultate excelente și de durată.”, aflăm de la specialiștii El Studio.


mezoterapie


De ce este microneedlingul un instrument valoros pentru regenerarea și întinerirea pielii?

       Microneedlingul acționează ca un instrument de întinerire și reînnoire a pielii capabil să combine ambii stimuli, atât din exterior, datorită acțiunii mecanice a micro-acelor sale capabile să micro-fragmenteze stratul exterior al pielii, cât și din interior, datorită posibilității de a transporta orice substanță necesară direct în derm. „Practic, regenerarea pielii poate fi promovată în două moduri: (indirect) din exterior sau (direct) din interior. În primul caz ne referim la toate procedurile ablative (adică îndepărtarea mecanică sau chimică a stratului exterior al pielii) precum laserul sau peelingul. Terapia fără ac accelerează transportul transdermic al substanţelor active folosind un dispozitiv pe radiofrecvență pentru a ajunge în straturile profunde ale pielii. În al doilea caz ne referim, în schimb, la o stimulare a reînnoirii pielii prin introducerea (folosind tehnica mezoterapiei) unor substanțe capabile să stimuleze pielea, să producă în principal colagen și elastină. Mai exact, este vorba despre mezoterapia cu ace realizată sub anestezie locală, prin injectări multiple ale amestecului de substanțe active. Această tehnică permite o injectare uniformă, precisă, cu grad sporit de eficiență și rezultate optime. Tratamentul este sigur și fără durere.”, punctează specialiștii El Studio.

Cum funcționează Microneedling/Mezoterapia?

       Dispozitivul alunecă de-a lungul pielii, pătrunzând în straturile superioare la o adâncime de până la doi milimetri, acționând printr-o serie infinită de mici perforații în epidermă. Rezultatul acestui tratament inovator? Pielea reacționează la aceste leziuni prin generarea de colagen nou și, în consecință, promovând reînnoirea celulară accelerată, îmbunătățind grosimea și tonusul pielii. Folosit în principal pe față, microneedlingul ajută la îmbunătățirea trăsăturilor pielii care sunt compromise de riduri, vergeturi și pori dilatați. Încă de la primul tratament, se pot observa rezultate excelente, pe măsură ce pielea devine mai elastică și mai luminoasă. În plus, mezoterapia este sigură de utilizat pe toate tipurile și culorile de piele. Nu există riscul de hiperpigmentare post-inflamatoare.

Câte tratamente sunt necesare și cât de des pot fi repetate procedurile de micromezoterapie?      

       Mezoterapia facială reprezintă și un tratament de refacere, dar și o metodă de prevenție împotriva formării ridurilor de pe față, gât sau decolteu și, totodată, pentru a menține în timp aspectul ferm, elastic și tânar al tenului.

       În saloanele El Studio, procedeul se realizează cu ajutorul unui aparat mezoterapie de ultimă generație ce permite o injectare uniformă. Cât despre tratament, acesta se face într-un mediu steril și controlat. O ședință de mezoterapie durează aproximativ 30 de minute și presupune injectări de câte 0,1-0,5 ml a unor substanțe care alcătuiesc un cocktail terapeutic format din vitamine, antioxidanți, aminoacizi și acid hialuronic, la distanțe de 1-3 cm, în funcție de zona tratată. După o ședință de mezoterapie, pielea va arăta hidratată, strălucitoare și fermă.

       Mezoterapia poate fi repetată în siguranță la fiecare 4-6 săptămâni până când se obțin rezultatele dorite. Pentru inducția de colagen, specialiștii El Studio recomandă „să se înceapă cu 3 tratamente, dar cu un timp minim de separare de 4 până la 6 săptămâni între ședințe. Pentru reducerea cicatricilor se recomandă, în medie, 3 până la 6 tratamente”. Numărul de ședințe necesare va depinde de modul în care fiecare persoană răspunde la tratamente și de starea pielii înainte de tratament. Mezoterapia poate fi utilizată pe toate părțile pielii ale corpului (gât, decolteu, brațe, picioare etc.). 

       Îți doresti un ten luminos, relaxat, hidratat și fără riduri? La El Studio, te vei bucura de toate aceste rezultate chiar după prima ședință de mezoterapie facială. Acest tip de tratament se efectuează în saloanele El Studio Lujerului și El Studio Tei.

Pentru preturi și mai multe detalii accesează https://bit.ly/3rOYhkq

KIISES!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu