Iubește-ți feminitatea cu Mastrelle

 

MASTRELLE


Infecțiile intime nu mai sunt de multă vreme un subiect tabu si pot avea rezolvare rapidă dacă intervii încă de la primele simptome. 

Fiterman Pharma a dezvoltat o întreagă gamă de produse pentru probleme intime, ce ajută atât la prevenirea acestora, cât și în tratamentul lor.

Mastrelle Flora Plus capsule vaginale este un produs bazat pe un complex prebiotic activ, vitamine şi acid hialuronic, care calmează rapid durerea, iritațiile, mâncărimile și usturimile asociate infecțiilor intime. Restabilește pH-ul vaginal și reface flora vaginală, putând fi administrat și pe parcursul tratamentului cu antibiotic, în timpul sarcinii și alăptării.

Mastrelle Flora Plus duș vaginal este un produs cu acțiune delicată de curățare intravaginală, cu rol de echilibrare a florei și a pH-ului vaginal, îndepărtând totodată secrețiile patologice de origine vacteriană, mirosul neplăcut, mâncărimile vaginale.

Mastrelle cremă intimă este un produs bazat pe o combinație complexă formată din acid hialuronic, alantoina, vitamina E, pantenol și extract de Aloe, ce calmează imediat iritațiile, mâncărimile și arsurile zonei intime externe.

Mastrelle Dureri menstruale este un plasture cu efect de încălzire pentru ameliorarea durerilor menstruale. Poate fi folosit pentru o perioadă de până la 8 ore, asigurând o temperatură continuă de 50-60°C.

Aceste produse pot fi achiziționate din farmaciile partenere și de pe magazinul online: www.shopfiterman.ro.

Urmăriți-ne și pe rețelele de socializare: @FeminitatePura

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu