3 secrete pentru o față “fericită”

 


foreo


            Cel mai frumos machiaj de zi, dar și cel mai greu de obținut, este o piele luminoasă și curată. Poate de-asta și cele mai multe like-uri le obțin vedetele care au curajul să posteze fotografii fără niciun strop de make up. E ca și cum ai ieși goală - goluță în fața lumii. Stresul, poluarea, viața haotică pe care o trăim în ultimii ani, toate lasă urme nedorite pe fața ta. Din fericire, există câteva lucruri care depind doar de tine pentru a avea o piele “fericită”. Unul dintre ele este folosirea, cu cap, a măștilor de față. Cu accent pe expresia “cu cap”. Iată ce trebuie să faci pentru a profita la maximum de ingredientele binefăcătoare al măștilor.

 

1.     Curăță bine fața înainte de aplicarea unei măști

            Nu da ochii peste cap! Există statistici care demonstrează că doar 50% dintre femei se spală pe față înainte de culcare. Ce să mai vorbim despre demachiere. Probabil singurul lucru cu care absolut toți make up artiștii din lume s-au pus vreodată de acord este necesitatea curățării pielii dimineața și seara, indiferent dacă folosești sau nu machiaj. Pentru un ten perfect curat, folosește, după ce te-ai demachiat, și un dispozitiv high tech, care curăță în profunzime.

Tip: După demachiere, încearcă peria sonică de curățare FOREO Luna™ 2  care, în doar două minute, îți elimină de pe ten resturile de farduri, impuritățile, destupă porii și îndepărtează și celulele epiteliale moarte. Ca un plus, pulsațiile de frecvență redusă ale dispozitivului de la Foreo ajută la reducerea apariției ridurilor fine, lăsând tenul mai ferm și mai suplu. E momentul să te răsfeți, mai ales că găsești mai multe modele de FOREO Luna™ la reduceri aici,

 

foreo


2.     Alege masca potrivită tenului tău

            O mască de față poate face minuni tenului tău cu o singură condiție: să fie potrivite tipului de ten și să le alegi în funcție de obiectivul dorit (hidratare, catifelare sau strălucire). Tenului gras îi fac bine argilele și cărbunele, pielea uscată se simte bine cu acidul hialuronic, mierea, cărbune și unt de Shea, tenul mixt face casă bună cu cărbune, acid hialuronic și acid salicilic iar o piele sensibilă are nevoie de acid hialurnoic, aloe, ceai verde și gălbenele. Dacă ești grăbită, poți folosi măștile de unică folosință, care sunt îmbibate cu extracte naturale și diferite esențe pentru tratamentul întregii fețe.


foreo


TIP: folosește-te de puterea tehnologiei și intensifică efectele măștii tale favorite folosind dispozitivul inteligent UFO2 de la FOREO. Într-un tratament de doar 90 de secunde, elegantul dispozitiv îți hrănește pielea în profunzime, permițând esențelor măștii tale favorite să pătrundă în straturile profunde ale pielii. Secretul este combinația dintre încălzire (pregătirea pielii), pulsațiile T-Sonic (stimularea absorbtței măștii) și terapia cu lumină LED (strălucirea și anti-Îmbătranirea). Profită de reducerile de sezon de la Xpert beauty.ro aici. Și unde mai pui că, la achiziționarea oricărui produs Foreo, primesti automat și o masca de față Foreo UFO Coconut Oil 3x20g.

 

 

3.     Respectă instrucțiunile scrise cu litere mici pe ambalajele măștilor

            Cu alte cuvinte, ai grijă ce NU trebuie să faci atunci când aplici o mască, pentru a beneficia de toate proprietățile ei. Ai răbdare și citește cu atenție instrucțiunile, chiar și cele scrise cu litere mici. Nu adormi cu masca pe față, nu folosi aceeași mască în fiecare săptămână, încearcă să rotești produsele în așa fel, încât să-i dai pielii tot ce are nevoie: hidratare, exfoliere și detoxifiere.

TIP: chiar dacă ai folosit o mască pentru hidratarea tenului, așteaptă 25 - 30 de minute și aplică și o cremă hidratantă, folosind mișcări circulare ascendente. Nu uita de gât și decolteu. Sunt armele tale secrete, folosește-le cu înțelepciune!

 

Aplică pașii de mai sus (constant, nu doar când îți aduci aminte) și oglinda îți va mulțumi.


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu