Parcul Al. I. Cuza a răsunat de veselie: zeci de mii de copii au participat la 1uniFEST

 

nestle



București, 4 iunie 2024. Zeci de mii de copii însoțiți de părinți au participat sâmbătă, 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului, la evenimentul-maraton organizat de Itsy Bitsy în Parcul Al. I. Cuza (IOR) din Capitală. Distracția a ținut toată ziua, iar cei mici au avut parte și de demonstrații de dresaj canin, spre deliciul spectatorilor.

 

1 iunie


Distracția a început de la primele ore ale dimineții și a continuat toată ziua, într-o atmosferă de veselie și curiozitate față de surprizele pregătite de echipa Nestlé, care a muncit peste 200 de ore pentru a pregăti acest eveniment, începând din luna martie. A fost coadă la concursurile NutriȚinta, un joc de dibăcie și atenție, și la jocul ”Parașuta NutriPorția”, ambele sub îndrumarea promoterilor. La fel și la cele trei posturi de bucătărie de joacă, cu de toate, copii s-au jucat și învățat la modul distractiv cum să pregătească meniuri echilibrate cu NutriPorția. Nu s-au întrerupt decât pentru sesiunile de demonstrații și deresaj canin, care mai de care mai interesante, organizate la standul PURINA®, unde cei mici au putut de altfel să învețe cum să aibă grijă de un animal de companie.

 

1 iunie


Peste 20 de voluntari Nestlé au distribuit toată ziua 10.000 de mostre de produse și 5.000 de magneți de frigider cu NutriPorția într-un efort de informare și educare a părinților despre alimentația echilibrată. Această NutriPorția este o metodă care împarte farfuria în 3 părți care te ghidează, astfel încât jumătate din farfuria celui mic să fie acoperită de legume și verdețuri, un sfert - de alimente bogate în proteine, iar un sfert - de cereale/paste/orez și alte surse de carbohidrați.

 


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu