Pandora lansează Colecţia de Vară, inspirată de natură

 


pandoraVara este oficial aici, iar Pandora lansează o nouă colecţie, inspirată din natură, cu forme organice și estetică nordică contemporană. Caleidoscopul oportunităților de vară a fost o sursă majoră de inspirație, împreună cu simbolismul animalelor și al aventurii.

„Am conceput această colecție cu ideea de a duce prospeţimea naturii oriunde cu noi. Fie că ieșim în natură pentru o aventură de neuitat sau aducem natura în casă cu ajutorul plantelor, ne-am inspirat din legătura profundă pe care oamenii o au cu mediul lor natural”, declară reprezentanţii Pandora. 


pandora


Tonurile calde ale bijuteriilor se îmbină perfect cu vara şi cu marea, iar forma lor unică va ieşi în evidenţă indiferent de contextul în care sunt purtate.


pandora


Noul talisman Bicicletă are roți care se învârtesc pentru o extra notă sportivă, în timp ce talismanul Maimuţă, în două nuanţe, are membre mobile și atârnă. Noua brățară dublă din piele, inspirată de trekking, are conceptul de aventură inclus în estetica sa. Lungimea reglabilă, închiderea carabinieră și mecanismul de împingere și răsucire al închiderii reprezintă aventură și joacă.


pandora


Vacanţele nu sunt doar o călătorie fizică; reprezintă şi o explorare a sinelui. O mașină, un rucsac și un talisman cu balon cu aer cald întruchipează fiecare esența călătoriei, reprezentând o aventură care vă așteaptă.

Colecția de vară este disponibilă online și în magazinele Pandora din toată ţara.

 

Despre Pandora

Pandora este cel mai mare brand de bijuterii din lume. Bijuteriile finisate manual ale brand-ului, realizate din materiale de înaltă calitate, oferă posibilități infinite de personalizare, încurajând oamenii să-și exprime stilul personal prin accesoriile sale. Pornind de la un mic magazin de bijuterii din Copenhaga, Danemarca, acum mai bine de 40 de ani, Pandora este prezentă, astăzi, în peste 100 de țări. Pandora este lider în domeniul sustenabilității, achiziționând argint și aur reciclate pentru toate bijuteriile sale, la fel cum compania și-a propus să reducă la jumătate emisiile de gaze cu efect de seră pe întregul său lanț de valoare până în 2030.

 

 


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu