Sebastian Professional își extinde viziunea artistică

 

SebastianSebastian Professional, brandul profesional vizionar de îngrijire a părului, sinonim cu creativitatea, arta și inovația în industria frumuseții, anunță cu mândrie numirea celebrului artist al părului Frederic Aspiras, nominalizat la Oscar, în calitate de nou Director Global pentru Creație și Cultură.

 

Cu o carieră strălucită de peste două decenii, Frederic Aspiras s-a remarcat fiind un deschizător de drumuri în lumea designului părului și a frumuseții. Renumit pentru creativitatea sa inegalabilă, abordarea vizionară, ca și pentru hairstyleurile create pentru Lady Gaga devenite iconice, Aspiras aduce o bogăție de experiență și pricepere în noul său rol la Sebastian Professional.  

 

A fi parte din Sebastian Professional este pentru mine împlinirea unei aspirații de-o viață. În calitate de Director Global pentru Creație și Cultură sunt dedicat promovării unui spațiu incluziv, care celebrează individualitatea și creativitatea fiecăruia, alimentând aspirațiile talentelor emergente. Misiunea noastră este să onorăm moștenirea Sebastian Professional, în același timp reimaginând viitorul în calitate de brand deschizător de drumuri. Împreună, alături de comunitatea noastră vibrantă, vom îmbina tradiția cu inovația, declanșând o mișcare globală de exprimare individuală prin păr și cultură”, comentează Aspiras . Pornim într-o călătorie de explorare a diverselor aspecte ale părului nostru, sărbătorindu-i unicitatea, învățând cum poate fi el fundalul, pânza albă pentru a ne exprima spiritul unic și a încuraja iubirea de sine. Să creăm, deci, împreună, un viitor în care celebrăm povestea părului fiecăruia.˝ 

 După celebrarea a 50 de ani de Sebastian Professional anul trecut, numirea lui Aspiras marchează un nou capitol interesant pentru Sebastian Professional, în timp ce brandul continuă să inspire profesioniștii și entuziaștii frumuseții din întreaga lume. 

 

Vicepreședintele senior al Sebastian Professional, Sylvie Biragnet, își mărturisește entuziasmul față de numire, declarând: Suntem încântați să-i urăm bun venit lui Frederic în familia Sebastian Professional. Talentul lui inegalabil, creativitatea și angajamentul său față de promovarea înțelegerii culturale se aliniază perfect cu spirituli brandului nostru, și suntem încrezători că viziunea sa artistică va sublinia poziția Sebastian Professional ca lider global în industria frumuseții.

 

Despre compania Wella

Suntem Wella Company, un lider global inovator în industria frumuseții, care îmbină istoria sa emblematică de peste 140 de ani și expertiza în industrie cu statutul său  de companie care conduce creșterea categorieiDin 2020, Wella Company a stimulat transformarea afacerii și a mărcilor noastre pentru a deveni una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere din industria frumuseții. Portofoliul nostru de mărci profesionale și adresate consumatorului final, de tehnologie pentru păr, unghii și frumusețe include Wella Professionals, O·P·I, ghd, Briogeo, Nioxin, Sebastian Professional și Clairol. Wella Professionals este marca nr. 1 de colorare profesională a părului lume, iar OPI este marca nr 1 de produse profesiomale de îngrijire a unghiilor. În ambiția de a deveni cea mai bună companie de înfrumusețare din industrie, prin mărcile noastre inspirăm consumatorii și profesioniștii în frumusețe să arate, să simtă și să fie ei înșiși. Abordăm procesul de creare a produsului combinând riguros știința, tehnologia și talentul pentru a dezvolta produse performante, remarcabile prin tehnologia brevetată, o marcă a diferenței legendare pe care o face compania Wella.

 

Ghidați de valorile companiei noastre și conduși de ambiția noastră de a avea un impact pozitiv asupra oamenilor, prin produsele noastre, precum și asupra planetei și societății noastre, ne străduim să oferim stakeholderilor o creștere durabilă. Susținem cu mândrie industria saloanelor, stiliștii și artiștii pe care îi aprovizionăm în cele 127 de țări în care activăm. Avem impact asupra unei comunități diverse de peste 91 de milioane de iubitori de frumusețe și profesioniști din industrie, influenceri, ambasadori, urmăritori, angajați, clienți și furnizori de pe tot globul. Aceasta este familia noastră Wella. Ne continuăm călătoria pentru a ne îmbunătăți produsele în mod sustenabil, pentru a ne reduce impactul asupra mediului și a crea o cultură în care toți angajații acționează ca proprietari care sunt implicați în succesul nostru comun. Astfel, facem eforturi pentru a ne asigura că Wella Company va prospera și pentru generațiile viitoare. Pentru mai multe informații despre Wella Company, vizitați www.wellacompany.com și urmăriți-ne pe LinkedIn și Instagram. 

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu