Curatenia de toamna incepe cu Rowenta


rowenta


Stim, iti place ordinea desavarsita! Vrei sa dai un aspect impecabil casei tale si sa o aduci in centrul atentiei, dar ce te faci cand laitmotivul sezonului - curatenia de toamna se transforma intr-o povara? Simplu! Demonstrezi ca esti un profesionist informat care are la indemana cele mai bune tool-uri pentru o curatenie de 5*****: aspiratoarele Rowenta. Intriguing, right? 😊


Let’s talk about cleaning

Daca nu te pricepi la aspiratoare, stai fara grija, avem o solutie pentru tine! Alege dintr-o gama de aspiratoare, cu sau fara sac, chiar si aspiratoare verticale, si bucura-te de tehnologia inovatoare Rowenta si de o casa exact asa cum ti-o doresti: stralucitoare!


rowenta


Silent like a Ninja 

Fie ca te pregatesti de sesiuni lungi sau chiar nocturne de curatare, Silence Force 4A este extrem de silentios, oferind rezultate uimitoare fara sa iti deranjezi vecinul acela morocanos care se activeaza chiar si la cel mai mic zgomot. Silence Force 4A este singurul aspirator care combina eficienta absoluta cu cel mai inalt nivel de silentiozitate. In plus, demonstreaza o putere constanta de aspirare si un consum de energie redus cu pana la 50%. Serios, chiar nu il auzi! 😊

Cu o performanta de aspirare extrema si confort maxim in utilizare, aspiratorul fara sac Silence Force MultiCyclonic asigura un sistem avansat de filtrare, cele mai bune rezultate si eficienta energetica, toate acestea cu un zgomot redus, de doar 68 dB(A).

Simte-te liber


rowenta


Air Force este un aspirator vertical, extrem de puternic ce ofera rezultate impecabile si un nivel de confort remarcabil pentru utilizator. Uita de cablul imprastiat in toata casa, cu Air Force te bucuri de o libertate absoluta fara niciun compromis cand vine vorba de performantele sale.


rowenta


Alege Acum Garantia Extinsa de la Rowenta!

Achizitioneaza pana la 31 decembrie orice aspirator cu sac, fara sac sau vertical participant in promotie, si beneficiezi de 3 ani garantie extinsa de la Rowenta, daca inregistrezi produsul pe http://www.garantieextinsa.rowenta.ro/.

Ce trebuie sa faci? Achizitioneaza unul aspiratoarele participante la campanie in perioada 1.09.2017 – 31.12.2017, inscrie-l pe www.garantieextinsa.rowenta.ro pana pe data de 15.01.2018 si pe langa garantia standard de 2 ani, beneficiezi de 3 ani service extins de la Rowenta. Trebuie doar sa inregistrezi produsul pe site-ul campaniei and you are done!

Cleaning was never this simple!

KISSES

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu