Tratament ţintit 5 în 1 pentru tenul gras, cu probleme de la Dr. Organic!


Dr. Organic


Pielea grasă, cu imperfecțiuni și probleme reprezintă o adevărată provocare daca vrei sa o ingrijești corect și să arate bine. Primul și cel mai important pas în această privință este o curățare corespunzătoare, ce  ar trebui să fie facută cu formule active, eficiente și organice, specializate în acțiunea împotriva sebumului.
Având un amestec unic de ingrediente bioactive, organice și naturale, Dr. Organic a creat o gamă revoluționară 5 în 1 – Skin Clear - pentru tratamentul imperfecțiunilor, cu extract organic de Tea Tree și grapefruit ce:

✓Controlează excesul de sebum și aspectul lucios al pielii
✓Acțiune împotriva imperfecțiunilor
✓Reduce dimensiunea porilor
✓Îmbunătățește luminozitatea pielii
✓Reduce roșeața

Gama Skin Clear este testată dermatologic și oferă produse cu adevărat revoluționare:

Gel tratament cu Tea Tree organic - gel formulat special pentru a ținti petele, imperfecțiunile și acneea, prin aplicarea pe zonele afectate.

Dr. OrganicGel de curățare cu Tea Tree organic -  bogat în acid salicilic și infuzat cu un amestec puternic de ulei de Tea Tree, portocală și extracte de grapefruit, ce contribuie la un aspect mai neted, strălucitor, neted și mat al pielii.

Exfoliant cu Tea Tree -  revitalizant, gelul exfoliant are beneficii în creșterea ratei de reînnoire celulară și în calmarea pielii iritate, aceasta devenind mai netedă, calmă și curată.


Dr. Organic


Mască cu cărbune și Tea Tree organic  - ideală pentru zonele cu probleme: pete, imperfecțiuni, acnee.

Loțiune tonică purifiantă  - cu un amestec unic și propriu de extracte naturale, organice și bioactive, combinate pentru a ajuta la calmarea zonelor cu roșeață, reducând simultan porii.


Dr. Organic


Cremă hidratantă și pentru controlul aspectului uleios cu Tea Tree organic  - are acțiune rapidă, ce reduce, prin folosirea zilnică, imperfecțiunile, porii și roșeața, lăsând pielea vizibil mai clară, calmă și radiantă.
Dr. Organic transpune cu succes beneficiile plantelor în produsele sale, creând formule organice, fără compuși chimici dăunători (precum parabeni, SLS, ftalați, Polyethylene Glycol etc.), prietenoase cu pielea și mediul înconjurător. Acestea sunt disponibile în farmaciile Sensiblu.


Dr. Organic


Pentru mai multe întrebări și informații despre Dr. Organic, accesează: https://www.facebook.com/DrOrganicRomania/

Voi ati folosit vreun produs Dr. Organic? Daca da, care este acela si cum vi s-a parut? Va astept cu mare drag impresiile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu