Perwoll, noutati parfumate in parteneriat cu Andreea Raicu!


Perwoll


Intotdeauna in baia mea a existat o sticla de Perwoll, mereu am simtit nevoia sa il am aproape! Pentru ca am multe bluze fine, rochii delicate, pulovere pufoase care as vrea sa ramana asa, fara sa fie reduse la stadiul de ....carpe! De aceea am ales Perwoll si sunt sigura ca si tu il tii aproape!


Inspirat din designul floral plin de culoare È™i îndrăzneală, care a È›inut capul de afiÈ™ al tuturor prezentărilor de modă internaÈ›ionale anul acesta, Perwoll lansează noua colecÈ›ie de toamnă, Perwoll Limited Edition, oferind tuturor iubitorilor de haine acces către minunata lume a modei. EdiÈ›ia din acest an este oferită consumatorilor din România printr-o coloborare cu Andreea Raicu, promotoare a stilului elegant È™i responsabil, precum È™i a grijii față de haine. Colaborarea pentru lansarea EdiÈ›iilor Limitate Perwoll face parte dintr-un parteneriat de imagine pe termen lung pe care Perwoll l-a semnat cu Andreea. 

ÃŽncepând cu anul 2012, Perwoll lansează în fiecare an o ediÈ›ie limitată care aduce în casele consumatorilor ultimele trenduri din moda internaÈ›ională. Și anul acesta, colecÈ›ia specială Perwoll Limited Edition se inspiră din creativitatea È™i stilul promovat de marile case de modă, printr-un ambalaj cu un design floral îndrăzneÈ›, menit să atragă toate privirile. Disponibil în doua variante, Black Fashion È™i Color Fashion, designul produselor din ediÈ›ia limitată Perwoll cuprinde întreaga pasiune pentru magia florilor, deschizându-ne astfel uÈ™a de access către exclusivista lume a modei. Pentru Perwoll Black Fashion Limited Edition, designul floral alb-negru este desăvârÈ™it prin capacul auriu al produsului. De asemenea, Perwoll Color Fashion Limited Edition va întoarce toate capetele cu designul său unic È™i vibrant de flori albastre, roz È™i galbene. 


Perwoll


Formula îmbunătățită Perwoll 3D are grijă ca hainele să arate ca noi pentru mult timp, iar pasionaÈ›ii de modă se vor bucura de piesele lor preferate È™i mai mult. Formula Perwoll este blândă cu È›esăturile È™i, în acelaÈ™i timp, are grijă ca în timpul spălării, culorile acestora să își păstreze strălucirea, prevenind transferul de culoare, astfel încât hainele să arate la fel de bine ca la prima purtare. 


Perwoll


EdiÈ›ia limitată Perwoll le oferă o experiență fantastică tuturor pasionaÈ›ilor de fashion de pretutindeni È™i datorită celor mai fine parfumuri, care vor satisfice cele mai sofisticate gusturi. Cu Perwoll Limited Edition, hainele vor arăta la fel de bine ca noi în orice situaÈ›ie – pe podium, la o petrecere hipsterească sau la birou. 


Perwoll


Noua colecÈ›ie limitată este disponibilă în variante de 1L È™i 3L È™i se înscrie perfect în familia produselor Perwoll, care ingrijeÈ™te È›esăturile, redă intensitatea culorilor È™i păstrează hainele ca noi pentru mai mult timp. Cu noul Perwoll Limited Edition este timpul să vă răsfățaÈ›i pasiunea pentru modă cu un stil floral È™i dinamic, potrivit oricărei garderobe. 

Voi ati incercat noile variante? Ati avut de-a lungul anilor o varianta care sa va ramana in suflet? Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu