Top 4 jachete de toamnăTop 4 jachete de toamnă


Chiar dacă vremea de afară nu este întocmai pe placul nostru, trebuie să privim partea pozitivă a lucrurilor! Este sezonul paltoanelor şi al jachetelor, al combinaţiilor de haine şi materiale plăcute la atingere, aşa că avem destule motive să ne entuziasmăm. Cu toate că nu suntem pro temperaturi scăzute, atunci când avem ocazia să ne acoperim cu un palton chic sau cu o jachetă sporty, parcă şi vremea de afară devine mai plăcută.


De inspiraţie army sau extrem de feminine, supradimensionate sau lungi, pe lângă corp, tendinţele sezonului în materie de paltoane vin să satisfacă fiecare stil vestimentar şi orice siluetă. Luminiţa Staicu, Designer hermosa, brandul românesc cu tradiţie de peste 20 de ani, este aici să te inspire!


Imprimeuri folk şi broderii florale 


Top 4 jachete de toamnă


Într-o notă boema, cu „rădăcini” în modă anilor ’60, în topul tendinţelor se recomandă imprimeurile florale şi pe cele de tip folk, dar şi franjurii, hainele din blană sau din piele de antilopă. În colecţiile din acest sezon, dominante sunt tonurile de maro, roşu, verde măsliniu şi bleumarin, noutatea sunt capele şi ponchourile de inspiraţie folk, în plan secundar aflându-se atât jachetele şi paltoanele cambrate pe talie, cât şi sacourile cu croială dreaptă.

„Pentru zilele în care vremea va fi de partea ta, jacheta Geny nu trebuie să lipsească din garderoba ta! Din tercot imprimat digital exclusiv, dublată cu căptuşeala din pânză de bumbac, având în toată compoziţia 100% bumbac, jacheta are o croială lejeră şi mâneca trei sferturi evazata, oferind un plus de eleganta oricărei ţinute” , precizează designer-ul hermosa, Luminiţa Staicu.


Paltoane pentru fiecare siluetă 


Top 4 jachete de toamnă


Tendinţele joacă un rol foarte important în alegerea ţinutelor potrivite, însă şi mai importante sunt trăsăturile fizice ale purtătoarei, cum ar fi silueta şi înălţimea. Dacă persoanele înalte şi suple pot purta aproape orice tip de jachetă sau palton, în cazul persoanelor scunde şi suple o haină voluminoasă, din blană, lungă, cu guler înalt sau cu revere ample poate fi copleşitoare

Tematica military nu doreşte să părăsească locurile de top. Dacă nu ai deja în dulap un palton care se aseamănă cu o haină militară, atunci este cazul să îţi achiziţionezi jacheta 531.

„O idee mai bună ar fi să alegi o un palton sau o jachetă până la jumătatea coapsei, fără detalii elaborate sau aplicaţii, care să contureze silueta. Pentru acest tip de conformaţie, jacheta 531 îţi va pune în evidenţă formele perfecte ale corpului tău!” , recomanda Luminiţă.


În dulcele stil clasic


Top 4 jachete de toamnă


Inspirat de stilul vestimentar al aristocraţilor britanici, dar cu uşoare influenţe retro, cu un design ultra-feminin, jacheta Dany îţi marchează perfect talia, printr-o croială cambrată, buzunare laterale funcţionale şi închidere cu nasturi în faţă. Poţi arăta chic într-o ţinută formată din jeanşi distressed, cămaşa albă masculină, pantofi stiletto şi aceasta jachetă neagră cambrată, dar în aceași timp se asortează perfect şi cu o rochie elegantă, dacă eşti aşteptată la o cină romantică.

Inspiră-te din tendinţele actuale, dar ţine cont de stilul tău personal şi de formele pe care le ai. Acum este momentul potrivit să-ţi achiziţionezi piesa de rezistenţă a acestui sezon! hermosa creează şi comercializează de peste 20 ani produse vestimentare realizate în România. Cu 3 magazine proprii în Brăila, Focşani şi Constanța, hermosa este prezentă în toată ţara şi prin magazinele partenere. Poţi comanda online de pe www.hermosa.ro cu transport gratuit la comenzi de peste 99 lei.

Voi ce model preferati? Aveti culori sau stiluri care va atrag mai mult? Va plac cu flori, dungi sau uni? Va astept cu drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu