Cu EYE STYLE, privesti toamna altfel!


EYE STYLE


Este timpul sa privesti toamna cu ochi sanatosi si optimisti. Este sezonul schimbarilor, sezonul in care ne antrenam organismul pentru frig, facem controale de rutina si ne asiguram ca avem o sanatate de fier. Controlul oftalmologic trebuie sa fie un must-do pe lista de prioritati, iar alegerea ochelarilor de vedere in pas cu moda.


Te-ai intors din vacanta, ai revenit la birou sau la job, iar vremea de afara te imbie adesea la seri lungi de filme si lecturi care mai de care mai savuroase. Este anotimpul in care ochii sunt cei mai solicitati, din cauza numeroaselor ore petrecute in fata laptopului, telefonului si chiar a cartilor.
Indiferent ca porti ochelari sau nu, exista numeroase semne sau indicii care iti arata ca este timpul sa ii schimbi sau sa treci in randul celor care au transformat ochelarii de vedere in cele mai sic accesorii din garderoba.


EYE STYLE


Nu trebuie sa suferi de anumite afectiuni ale ochilor pentru a purta ochelari. In ziua de astazi, ochelarii de vedere au si rol profilactic, protejandu-ti vederea impotriva expunerii prelungite la calculator sau laptop. Totusi, printre semnele care ar trebui sa te trimita la oftalmolog pentru un control si, de ce nu, pentru o pereche de ochelari se numara:

- Dureri de cap frecvente
- Ameteala
- Greata
- Vedere incetosata
- Dificultate in a repera obiecte la distanta sau in a citi de aproape
- Roseata, uscaciune si usturime a ochilor


EYE STYLE


Indiferent din ce motiv optezi pentru o pereche de ochelari – corectarea unei afectiuni medicale, protectie la calculator sau din cauza fotosensibilitatii, EYE STYLE  iti transforma necesitatea in accesoriul perfect in garderoba ta. In plus, controlul de rutina o data pe an va preintampina accelerarea deteriorarii vederii, iar la  EYE STYLE  beneficiezi de lentile È™i oftalmologi bine pregatiti.


EYE STYLE


Ochelarii de vedere de la EYE STYLE  sunt creati din materiale de o calitate inalta, au finisaje fine si delicate, iar modelele disponibile se inscriu in trenduri, purtand amprenta celor mai renumiti designeri ai lumii. Indiferent ca esti o fire sportiva, eleganta sau rebela, vei gasi ramele potrivite pentru ochelarii care iti vor purta privirile spre cele mai frumoase momente si amintiri ale toamnei. Si ce mai pui ca preturile sunt accesibile oricarui buzunar?


EYE STYLE


Printre brandurile pe care le vei descoperi la EYE STYLE  AFI Palace Cotroceni, Baneasa Shopping, City Mall Constanta suntem siguri ca iti vor face cu ochiul Celine, Christian Dior, Carrera, Diesel, DSquared2, Fendi, Just Cavalli, Juicy Couture, Jello, Marc Jacobs, Giorgio Armani, Gucci, Emporio Armani, Illestava, Lacoste, Marc by Marc Jacobs, Ray Ban, Roberto Cavalli, Ralph by Ralph Lauren, Prada, Polaroid, Tom Ford, Tommy Hilfiger, Vogue sau Valentino.

Fii creativ cu look-ul tau si alege ochelarii care se potrivesc cel mai bine stilului tau sezonul acesta!

KISSES!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu