MULTICOLLAGEN by elmiplant


collagen elmiplant


elmiplant propune o lansare de top în acest sezon, gama MULTICOLLAGEN, un concept care îmbină cercetările avansate în domeniul cosmeticii și inspirația din natură. Rezultatul sinergiei dintre cele două este o gamă alcătuită din trei produse inovatoarecrema antirid de zi cu SPF10, crema antirid de noapte şi serul antirid concentrat – cu ingrediente premium, în care este integrat Collagen Restorer, substanța activă principală din formulele propuse drept soluție antiaging.


Colagenul este cea mai importantă proteină din stratul superior al pielii și este responsabilă, în principal, de netezirea, fermitatea și rezistența acesteia.

După vârsta de 25 de ani, producția de colagen a organismului începe să scadă treptat și în jurul vârstei de 50-60 de ani se reduce brusc. Acest lucru se resimte atât în starea organismului, cât și în aspectul pielii – aceasta devine mai ternă, mai deshidratată și își pierde tonusul.

Constituentul principal al gamei elmiplant MULTICOLLAGEN este polipeptida Collagen Restorer, un ingredient premiat al categoriei „25 de ani de inovație” în cadrul premiilor IN-COSMETICS. Peptida antirid stimulează sinteza elementelor esențiale pentru regenerarea pielii: cele trei tipuri de colagen (I, III, IV), fibrele esențiale de susținere a pielii și acidul hialuronic. Drept rezultat, ridurile sunt umplute din interior pentru o piele vizibil mai netedă și catifelată, mai fermă și mai elastică.

Complexului peptidic Collagen Restorer i se alătură și alte ingrediente active precum colagenul natural activ, care ajută la refacerea fibrelor de susținere de la nivelul dermului, în timp ce menține un nivel de hidratare optim al epidermei și ajută la refacerea conturului feței. Un hidratant biologic al pielii este acidul hialuronic cu greutate moleculară mică, ce pătrunde chiar și în straturile mai profunde ale epidermei și contribuie la prevenirea degradării colagenului și la reducerea vizibilă a liniilor fine.


collagen elmiplant


Gama elmiplant MULTICOLLAGEN cuprinde trei produse concepute special pentru fiecare moment de îngrijire zilnică a tenului, cu acțiune de diminuare și prevenție a apariţiei sau adâncirii ridurilor:

elmiplant MULTICOLLAGEN crema de zi antirid (19 lei) conține peptida Collagen Restorer, colagen natural activ şi acid hialuronic cu greutate moleculară mica. Produsul are SPF 10 și protecție infraroșu (IR) cu un triplu sistem de protecție (UVB+UVA+IR) ce acționează ca un scut împotriva radiațiilor UV și IR responsabile de îmbătrânirea prematură a pielii și a altor acțiuni degenerative. Textura ușoară a cremei se absoarbe rapid, hidratează în profunzime tenul și îl protejează pe parcursul întregii zile de factorii nocivi. Este şi o excelentă bază pentru machiaj.

elmiplant MULTICOLLAGEN crema de noapte antirid (19 lei) are în componență, pe lângă ingredientele active ale gamei (Collagen Restorer, colagenul natural activ, acidul hialuronic cu greutate moleculară mica) și acizi alfa hidroxi (AHA) din fructe, cu acțiune exfoliantă blândă. Aceștia contribuie la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii, dezvăluind astfel frumusețea interioară și strălucirea pielii ca după 8 ore de somn bun. Acționează în profunzime pe durata nopții și ȋi conferă prospețime și suplețe tenului.


collagen elmiplant


elmiplant MULTICOLLAGEN serum concentrat antirid (19 lei) are în formula sa Collagen Restorer, colagen natural activ, acid hialuronic cu greutate moleculară mica și complexul H2O Intense care acționează atât ca un film protector pe suprafața pielii, cât și ca rezervă de hidratare pentru a menține tonusul și elasticitatea acesteia. Serumul concentrat cu textură satinată conține și ulei natural de migdale, bogat în vitamina E, care ajută la protejarea pielii, lăsând-o catifelată și suplă. Aplicat dimineața și seara pe pielea curată, pe gât și decolteu, serumul maximizează efectul cremelor și îmbracă tenul într-un văl mătăsos, lăsând tenul fin și hidratat ȋn timp ce luptă ȋmpotriva ridurilor.

Toate cele trei produse ale gamei sunt testate dermatologic și nu conțin parabeni, parafine și coloranți.

Voi le-ati incercat deja? Eu sunt tare curioasa cum sunt! Va astept cu drag impresiile!

KISSES!CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu