BACKSTAGE AT DOLCE&GABBANA: MILLENNIALS TOKYO


BACKSTAGE AT DOLCE&GABBANA: MILLENNIALS TOKYO


(Tokyo, Japan – October 4th, 2017)- Dolce & Gabbana a creat un spectacol de modă unic în cadrul Isetan Shinjuku – department store. Pentru această ocazie specială, Shiseido Group, ce detine licenta Dolce & Gabbana Beauty, È™i-a oferit sprijinul pentru crearea beauty look -ului in cadrul spectacolului.



Viziunea designerului a fost completată de un aspect de make-up care evidenÈ›iază o piele perfectă cu un ten impecabil  finisat, ochi de felina accentuati de  sprâncene soft È™i buze superbe: o combinaÈ›ie neaÈ™teptată între aspectul iconic Dolce & Gabbana È™i estetica frumuseÈ›ii japoneze.

Pasul 1

Un ten impecabil a fost realizat pornind de la Perfect Luminous Creamy Foundation aplicat de la centrul feței spre urechi pentru a spori frumusețea naturală.
O culoare naturală a scos în evidență obrajii cu o atingere cremoasă de  Rosa Calizia 20 pe pometii obrajilor È™i în sus spre urechi.
Iluminatorul cremos din Rosa del Mattino 60 a fost apoi aplicat pentru o strălucire naturală.

Pasul 2

Aspectul de ochi de felina a fost realizat cu Perfect Mono Eyeshadow in Gold Dust 20,, aplicat  peste pleoape si coltul interior. Nuantele complementare ale albului pur mat È™i aurului moale de la The Quad Eyeshadow în Desert 123 au fost amestecate È™i aplicate cu o pensula  de-a lungul pliului pleoapelor pentru a crea adâncime. Ulterior, celelalte două nuanÈ›e de căpÈ™uni calde È™i cacao au fost amestecate È™i aplicate  sub pleoape.


BACKSTAGE AT DOLCE&GABBANA: MILLENNIALS TOKYO


Pentru o definiÈ›ie clara, creionul Kohl în True Black 1a fost aplicat  până la marginea interioară a ochilor. Linia superioară a genelor a fost amplificată de o linie definită de Emotioneyes High Definition Eyeliner Stylo în Nero 1, desenată cu precizie de-a lungul liniei genelor superioare, pentru a adăuga un finisaj intens al pielii. Pe genele curbate, straturile de Passioneyes Mascara din Nero 1 au fost aplicate acordând o atenÈ›ie deosebită colÈ›urilor exterioare pentru definiÈ›ie È™i finisare volumizantă. Sprancenele au fost sculptate cu Emotioneyes Brow Powder Duo in Natural Brunette 2, într-o nuanță care corespunde culorii părului, folosind partea largă a creionului creionului, cu lovituri uÈ™oare È™i netezire  pentru a umple culoarea spre exterior până la capătul frunÈ›ii.


Pasul 3

Culorile indraznete  È™i vii au accentuat buzele, pentru aspectul exuberant È™i sofisticat, realizat cu rujuri  Dolce Matte care se potrivesc perfect spiritului stilului militar japonez: roÈ™ii pasionate, nuante de burgund , roz vibrant în textura mată.

Pasul 4

Unghiile naturale au fost create cu Lacul de unghii în Bella 210 pentru o atingere delicată și feminină.


Pentru mine este clar o incursiune in misterele Japoniei, un loc unde mi-ar placea tare mult sa ajung!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu