BACKSTAGE AT DOLCE&GABBANA: MILLENNIALS TOKYO


BACKSTAGE AT DOLCE&GABBANA: MILLENNIALS TOKYO


(Tokyo, Japan – October 4th, 2017)- Dolce & Gabbana a creat un spectacol de modă unic în cadrul Isetan Shinjuku – department store. Pentru această ocazie specială, Shiseido Group, ce detine licenta Dolce & Gabbana Beauty, și-a oferit sprijinul pentru crearea beauty look -ului in cadrul spectacolului.Viziunea designerului a fost completată de un aspect de make-up care evidențiază o piele perfectă cu un ten impecabil  finisat, ochi de felina accentuati de  sprâncene soft și buze superbe: o combinație neașteptată între aspectul iconic Dolce & Gabbana și estetica frumuseții japoneze.

Pasul 1

Un ten impecabil a fost realizat pornind de la Perfect Luminous Creamy Foundation aplicat de la centrul feței spre urechi pentru a spori frumusețea naturală.
O culoare naturală a scos în evidență obrajii cu o atingere cremoasă de  Rosa Calizia 20 pe pometii obrajilor și în sus spre urechi.
Iluminatorul cremos din Rosa del Mattino 60 a fost apoi aplicat pentru o strălucire naturală.

Pasul 2

Aspectul de ochi de felina a fost realizat cu Perfect Mono Eyeshadow in Gold Dust 20,, aplicat  peste pleoape si coltul interior. Nuantele complementare ale albului pur mat și aurului moale de la The Quad Eyeshadow în Desert 123 au fost amestecate și aplicate cu o pensula  de-a lungul pliului pleoapelor pentru a crea adâncime. Ulterior, celelalte două nuanțe de căpșuni calde și cacao au fost amestecate și aplicate  sub pleoape.


BACKSTAGE AT DOLCE&GABBANA: MILLENNIALS TOKYO


Pentru o definiție clara, creionul Kohl în True Black 1a fost aplicat  până la marginea interioară a ochilor. Linia superioară a genelor a fost amplificată de o linie definită de Emotioneyes High Definition Eyeliner Stylo în Nero 1, desenată cu precizie de-a lungul liniei genelor superioare, pentru a adăuga un finisaj intens al pielii. Pe genele curbate, straturile de Passioneyes Mascara din Nero 1 au fost aplicate acordând o atenție deosebită colțurilor exterioare pentru definiție și finisare volumizantă. Sprancenele au fost sculptate cu Emotioneyes Brow Powder Duo in Natural Brunette 2, într-o nuanță care corespunde culorii părului, folosind partea largă a creionului creionului, cu lovituri ușoare și netezire  pentru a umple culoarea spre exterior până la capătul frunții.


Pasul 3

Culorile indraznete  și vii au accentuat buzele, pentru aspectul exuberant și sofisticat, realizat cu rujuri  Dolce Matte care se potrivesc perfect spiritului stilului militar japonez: roșii pasionate, nuante de burgund , roz vibrant în textura mată.

Pasul 4

Unghiile naturale au fost create cu Lacul de unghii în Bella 210 pentru o atingere delicată și feminină.


Pentru mine este clar o incursiune in misterele Japoniei, un loc unde mi-ar placea tare mult sa ajung!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu