Ce filme pentru copii am vazut si va recomand!


film copii


Stiti doar ca iubim filmele, ne vedeti des ca participanti la diverse lansari, incercam pe cat posibil sa nu le ratam. Si pasiunea noastra, a adultilor se pare ca se mosteneste si de catre copil, asadar Beatrice este mare iubitoare de filme sau de spectacole pentru copii.

Doua dintre cele mai recente vizionari vi le recomand si voua astazi: Familia Mosntrulescu si Preintesa Lebada sub acoperire regala!

Familia Monstrulescu a fost un film care surprinzator i-a placut lui Beatrice extrem de mult. Ea e o fricoasa, ma gandeam ca se va speria de coltii de vampir, dar ce sa vezi, chiar nu, s-a distrat si mi-a repetat continuu cat de mult ii place! A inteles exact mesajul filmului care este evident unul pozitiv, despre dragostea pentru familie, asa incat la final ar mai fi vrut sa il vada inca o data, haha!


film copii


Pe scurt este vorba despre o familie fericită, dar numai la prima vedere. De fapt, mama se luptă cu librăria pe care o deține, și care e în faliment, tatăl, cu șeful tiranic, fiica, o adolescentă aflată la prima iubire, nu e nici ea scutită de neplăceri, iar fiul are de îndurat zile grele la școală din cauza colegilor care îl agresează. Ca și cum nu le era de ajuns, cei patru merg la un bal mascat unde Baba Yaga îi blestemă, așa că familia "fericită" se transformă în familia Monstrulescu. Urmează o cursă de-a latul și de-a lungul lumii, întâlniri cu monștri adevărați, și aventuri monstruos de amuzante, la finalul căreia cei patru vor vedea dacă decid să se întoarcă la viața dinainte, sau au curajul să o ia de la început.


Printesa Lebada a fost foarte dragut, ne-a placut mult si ne-a facut tare curioase de alte episoade, pentru ca din cate am inteles noi acesta nu era primul. Bine, nu au legatura intre ele, asadar puteti sa mergeti linistiti sa il vedeti!

După ce în Regat sosesc niÈ™te vizitatori misterioÈ™i, prinÈ›esa Alise, Lucas È™i cu prietenii lor pornesc sub acoperire într-o misiune de spionaj ultrasecretă, pentru a vedea cine e de încredere, È™i cine nu. Vor avea nevoie de abilitățile lor de detectivi super pricepuÈ›i, dar È™i de gadget-uri cool pentru a dezlega misterul regal, È™i pentru a salva Regatul. 

Si evident vor reusi! Este un film super amuzant si cu priza nu doar la copii, va asigur! Am plecat pline de energie pozitiva de la film si chiar cred ca va va relaxa si pe voi!

Voi ce filme ati mai vazut in ultima perioada? Ce recomandari imi faceti? Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu