SKINEGAL - un brand nou de ingrijire a pielii


skinegal


Incepand cu luna septembrie in farmaciile din Romania este disponibil un nou brand de ingrijire a pielii, ce va transforma rutina de frumusete intr-un ritual profesional: SKINEGAL. Inspirat de natura, brandul de masti pentru ten Skinegal  propune o ingrijire intensa a pielii, bazata pe ingrediente si extracte naturale, in acord cu pielea ta si cu mediul inconjurator.



Fiecare ten este ca o semnatura proprie, de aceea, mastile Skinegal sunt simplu de aplicat fiind gandite ca tratamente faciale eficiente, pentru fiecare tipologie.

Primele produse cu care Skinegal iti face cunostinta sunt doua masti cu o formula exceptionala: masca faciala anti-acnee si masca faciala purificatoare si nutritiva.

Secretul formulei: Argila verde Cambriana

Ai ocazia sa folosesti o masca ce contine un ingredient cu istorie! Argila verde Cambriana este cea mai veche roca sedimentară, avand din punct de vedere genetic o vechime de peste 570 milioane ani. Ingredientele si proprietatile sale nepretuite au fost pastrate neschimbate datorita suprapunerii placilor tectonice.
Extrasa din regiunea ecologica, exceptional de curata a Golfului Finlandei, argila verde Cambriana are un continut bogat de minerale: compusi ai siliciului, sulf, calciu, magneziu, fluor, potasiu, seleniu, molibden, zinc si titan, in forma cea mai usor absorbita de organism.

Ca o bagheta magica care ”citeste” ce sa trateze si ce sa calmeze, in timp ce hraneste in profunzime, fiecare masca Skinegal intra intr-o sinergie perfecta cu pielea ta.

SKINEGAL MASCA FACIALA ANTI-ACNEE


skinegal


Ingredientele-cheie: Argila verde Cambriana + Aloe Vera + Ovaz

Dedicata tenului gras si mixt, cu tendinta acneica, masca reduce acneea, regleaza secretia de sebum, micsoreaza porii, calmeaza pielea si are efect puternic antibacterian. Secretul consta in formula bogata in argila verde Cambriana, care absoarbe impuritatile si toxinele din piele, fiind o sursa ideala de minerale necesare pentru un aspect sanatos al tenului. Complexul bioactiv de argila si Aloe Vera curata tenul in profunzime si revitalizeaza pielea.

Masca este un adjuvant perfect pentru tratamentul impotriva acneei.

SKINEGAL MASCA FACIALA PURIFICATOARE & NUTRITIVA

Ingredientele-cheie: Argila verde Cambriana + Proteine de matase + Ulei de Jojoba

Masca purificatoare si nutritiva este recomandata pentru toate tipurile de ten si este un tratament eficient de detoxifiere profunda a pielii.

Special creata pentru ingrijirea tenului lipsit de vitalitate, uscat si aspru si celui care necesita curatare profunda, masca purifica intens si in profunzime pielea, calmeaza eruptiile cutanate si previne leziunile pielii, conferind tenului un aspect proaspat si luminos. De asemenea, hraneste pielea cu minerale si substante nutritive esentiale pentru un ten sanatos. Ingredientele produsului ajuta pielea sa-si redobandeasca supletea si aspectul neted si ofera un efect de lifting bland. Imbogatită cu proteine de matase si ulei de jojoba, masca previne deshidratarea tenului, il hraneste, lasand pielea extrem de catifelata. Confera o imbunatatire vizibila aspectului fetei.

Mod de utilizare: 

Aplicati masca pe fata curata, evitand zona ochilor si a gurii. Lasati sa actioneze 20 de minute si indepartati delicat masca cu apa calduta.
Utilizati masca de 1-2 ori pe saptamana.
Pentru o singură utilizare.

Cantitate: 20 g/plic
Pret recomandat: 12 lei
Disponibile doar in farmacii.

Ati incercat vreodata o masca Skinegal? Daca da, mi-ar placea sa aflu si parerea voastra despre ele!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu