Noutati pentru machiajul obrajilor by Melkior


Melkior


Mai mult ca oricand, in acest sezon se poarta obrajii accentuati, machiajul aducand in prim plan pometii colorati si stralucitori.



Vrei ca obrajii tai sa fie imbujorati cu sclipiri irizate? Perfect, acum ti se indeplineste dorinta si, in plus, vei fi la moda respectand aceste tendinte.

Melkior a creat 2 nuante splendide de Fard de Obraz Irizat. Se gasesc atat sub forma de cutie, cat si ca rezerva. Sunt culori intense si fine pentru un aspect diafan al machiajului:

Coral Glace
Rose Glace


Melkior


De ce merita sa folosesti noile farduri de obraz? Iata cateva avantaje:

Confera un aspect luminos, stralucitor.
Se aplica uniform, fara a pata.
Prezinta o textura catifelata si matasoasa.
Este usor de intins si de aplicat.
Are compatibilitate excelenta cu pielea.


Melkior


Cum se aplica? Stilistii Melkior sustin ca aplicarea este simpla si usoara. Fardul de obraz irizat se aplica, prin miscari circulare, cu ajutorul pensulei pentru fardul de obraz, in functie de forma fetei pentru a scoate in evidenta pometii. Daca vrei sa obtii un efect de pometi inalti, poti sa intinzi blush-ul putin in sus.
Si un mic truc: cand aplici fardul de obraz trebuie sa zambesti! Astfel ti se evidentiaza pometii si stii unde trebuie aplicat blush-ul.

Si pentru ca e important in machiaj sa ai o pensula buna, iata si o noutate Melkior in acest domeniu!


Melkior a creat Pensula retractabila pentru pudra si fard de obraz . Permite aplicarea cantitatii necesare de culoare pe pometi si asigura distribuirea uniforma a fardului pe piele. Ideala pentru aplicarea pudrei si a fardului de obraz, pensula este rezistenta, usor de utilizat si usor de curatat.


Melkior


Aceasta pensula nu trebuie sa lipseasca din kitul tau de make-up. Poate fi strecurata cu usurinta in poseta datorita dimensiunilor reduse.

Cu ajutorul ei aplicati usor fard de obraz pe varful pometilor si estompati catre tample sau urechi. De asemenea, pensula serveste la aplicarea, uniformizarea si indepartarea excesului de pudra (compacta sau pulbere) de pe fata.

Cum se foloseste? Cu ajutorul Pensulei retractabile pentru Pudra si Fard de Obraz aplicati usor fardul de obraz pe varful pometilor si estompati catre tample si urechi.


Melkior


Cum se curata pensulele? 

Este important sa mentineti pensulele curate: fiind un adapost confortabil pentru bacterii, este indicat sa fie curatate o data pe saptamana. Iata cateva sfaturi utile:

Nu cufundati pensulele cosmetice in apa, deoarece se poate deteriora liantul care tine impreuna perii pensulei.
Tineti pensula cu perii in jos sub jet de apa, curatati-o usor cu sampon delicat si apoi clatiti-o in acelasi mod, sub jet de apa.
Lasati pensulele sa se usuce in mod natural, asezandu-le in pozitie orizontala.

Ati incercat acest fard de obraz? Cum vi se pare? Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu