Cu statiile de calcat Tefal esti intotdeauna castigator


tefal


Back to school! Back to work!

Vara, vacanta, concediu… so long farewell! Artileria grea intra in actiune: reincepi cursurile, serviciul, sarcinile de fiecare zi devin din ce in ce mai mari, garderoba din ce in ce mai complexa, hainele din ce in ce mai groase. But take it easy! Si in noul sezon ai un ’’partener’’ de incredere ce iti promite zile frumoase si relaxante, exact ca in concediul tau de neuitat! Cu statiile de calcat Tefal te bucuri zi de zi de sesiuni de calcat high-tech, inteligente si rapide. Let the autumn begin!


The smart power of Tefal

Fii in fiecare zi un profesionist chiar la tine acasa; pentru rezultate perfecte si atentie deosebita pentru hainele tale, conteaza pe Tefal si pe statiile sale de calcat performante.


tefal


Tu detii controlul datorita tehnologiilor exclusive de ultima generatie, fie ca optezi pentru statiile cu boiler de inalta presiune sau pentru cele fara, dar cu sistem de aburi extrem de puternic. Talpile performante cu autocuratare si perfect glide, precum si rezervorul de mare capacitate, asigura statiilor o autonomie extrema, fiind totodata si cei mai buni aliati care vin de furca oricarui pliu, oricat de indaratnic! 

Campania “TESTEAZA TIMP DE 90 DE ZILE” 


tefal


Prin campania “Testeaza timp de 90 de zile” ai ocazia sa testezi performantele oricaruia dintre numeroasele modele de statii de calcat Tefal; nu timp de 1 zi, nici de 3, ca in povesti, ci de 90 de zile de la data achizitionarii!
Mai exact? Intre 1 septembrie si 31 decembrie 2017, cumpara oricare dintre statiile de calcat Tefal din orice magazin participant la campania “Testeaza timp de 90 de zile”, despre care gasesti toate detaliile pe primastatie.tefal.ro.


tefal


Pune statia de calcat la treaba, verifica-i abilitatile si eficienta si constata pe propriul timp si pe propriile haine cat de performanta este.

Da sau Nu? 


tefal


Daca te-a incantat sau ai fost cucerit din prima de calitatile sale imbatabile, statia de calcat Tefal va fi cel mai de incredere aliat al tau. Daca insa nu te-a convins si din motive justificate nu te declari pe de-a-ntregul multumit, nu trebuie decat sa o returnezi, impreuna cu o copie a bonului fiscal sau a facturii si cu un formular de solicitare completat, in termen de maximum 90 de zile de la data achizitionarii. Si Tefal iti da banii inapoi, inclusiv costurile de expediere!

Afla mai multe despre campania “Testeza timp de 90 de zile” si despre regulamentul sau in magazinele care comercializeaza produsele participante si care iau parte la campanie sau direct pe site-ul www.primastatie.tefal.ro.

KISSES!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu