Despre alegeri personale - Sephora si L'Art No. 29!




Dragile mele, astazi va povestesc, asa random despre cateva chestii pe care le iubesc...Am combinat fashion si beauty pentru ca de fapt asta ma reprezinta, si eu chiar cred ca una fara alta nu prea merg...ma rog, e strict parerea mea!

Ati observat si voi, sunt convinsa ca foarte multe fete care scriu pe blog nu pot si cu siguranta nici nu isi doresc sa traseze o linie de demarcatie intre cele doua pentru ca in opinia mea nu prea exista. Si chiar blogger-ite care au inceput cu beauty fac incercari mai mult sau mai putin timide de a trece granita, dar si invers, fashion-ul se intrepatrunde cu pasiunea pentru beauty. Unora le iese, altora mai putin, dar scopul meu astazi nu este sa fiu critica, nimeni nu este perfect! In plus alegerile fiecaruia sunt strict personale, cum sunt si ale mele.

Asadar, astazi va povestesc despre cate ceva ce iubesc sa folosesc, respectiv sa port!


Alessandro Veggie Cucumber&Melon




Este crema de cuticule pe care o ador! Imi place mirosul fresh, de castravete, stiu ca este editie limitata si sper sa o mai gasiti pentru ca merita!!!

Din principiu nu imi tai cutriculele si atunci caut mereu solutii salvatoare! Aplic crema seara pe cuticule in general si daca am timp chiar si peste zi, ceea ce trebuie sa fiu cinstita si sa spun ca se intampla mai rar. Dar faptul ca nu este prea grasa permite cu siguranta acest lucru!

Hraneste foarte bine atat cuticulele dar si unghia, asa ca da, este produsul care imi sta pe noptiera in ultima vreme...Si da, nu simt nevoia de a imi taia cuticulele, so BIIIIG LOOOVE here!




Ahhhh, si mi-ar placea tare mult sa introduca o crema din asta cu miros de lavanda....poate si una cu miros de lacramioare! Voi ce ziceti, cum suna? Oricum daca va tenteaza sa stiti ca o gasiti in Sephora!


Sephora Wonderful Cushion




Da, este FDT acela aparut la Lancome acum vreo  2 ani si care a facut furori, astfel incat si alte branduri au incercat sa il introduca in gama proprie de machiaj. Este si cazul Sephora, care, de altfel sa stiti ca in ultima perioada consider ca are produse foarte bune in zona aceasta de machiaj si la preturi absolut decente!
La urma urmei de ce sa dai de 2-3 ori pretul pe un produs care face cam acelasi lucru, daca nu fiiiiix acelasi?! Evident depinde de fiecare dintre noi ce alegeri facem!




Recunosc ca nu am incercat produsul Lancome decat in magazin, deci practic nu se pune pentru ca nu stiu cum se aseaza pe ten si cat rezista, dar acesta chiar cred ca nu este cu nimic mai prejos. Parerea mea, of course!

Se prezinta asa cum observati si din fotografii, intr-o cutie neagra, rezistenta, cu un compartiment deasupra pentru buretel si evident oglinda atat de necesara noua, femeilor!




Cred ca toata lumea stie ce este un FDT Cushion! Este practic un buretel imbibat in FDT, care prin presare cu un alt buretel va elibera cantitatea necesara de produs pentru a fi aplicata! Se aplica prin tapotari usoare foarte simplu.

Personal imi place foarte mult pentru ca imi da senzatia de ceva foarte light, fresh avand o formula pe care nu prea am intalnit-o la alte FDT. Are deci o acoperire mica spre medie, de aceea este absolut perfect pentru mine, care nu sufar de acnee sau alte probleme majore ale tenului. Daca insa va doriti o acoperire mare, acesta nu este FDT pe care il cautati!

Arata extrem de natural, zici ca e pielea ta si asta imi place maxim! Si da, rezista intreaga zi fara probleme si fara sa necesite aplicarea unei pudre pentru fixare, cel putin pe tenul meu care uneori este mixt, alteori tinde sa fie oarecum uscat.

Va spun asta pentru ca nu este uleios si lasa un finish mat cel putin 5 ore. Poate fi reaplicat, daca simti nevoia, desi eu nu recomand pentru ca intre timp s-au depus pe ten tot soiul de noxe din aer.






Il gasiti, evident in Sephora, chiar si on line, aici!


Geanta L'Art No. 29

Nu este un secret pentru nimeni ca iubesc gentile, am muuuulte si imi place sa aleg lucruri de calitate, care sa reziste in timp!

Am descoperit universul gentilor L'Art No. 29 anul trecut de Mos Nicolaie si in doar cateva luni mi-am cumparat 4 astfel de genti. Le-ati vazut la mine, cu siguranta, pentru ca le port cu drag, sunt impecabile si dau tinutei o nota glam!




Sunt din piele naturala, de piton sau crocodil, in cazul acesteia de piton. M-a fermecat pe loc alaturarea de nuante asa ca am comandat-o si in cateva zile am si primit-o!




Sunt genti care atrag privirile ca un magnet, asa ca va invit sa le admirati in diverse variante de culori si modele chiar pe pagina lor, aici!






Cam atat pentru astazi! As mai avea muuulte sa va povestesc dar si maine este o zi, nu-i asa?

Insa este evident ca va astept cu mare drag parerile!

KISSES!

CONVERSATION

6 comentarii: