Ce produse MUFE iubesc





Zilele acestea de septembrie au fost mai mult decat aglomerate pentru mine, trebuie sa recunosc! Ceea ce e frumos si relaxant se termina repede asa ca " back to school ", " back to work "nu m-a prins nepregatita, ci doar usor nostalgica, gandindu-ma la minunatele zile de vara...

Si pentru ca zilele astea de toamna au si ele farmecul lor, am inceput sa imi reorganizez folder-ele pe laptop si am ajuns la niste fotografii facute in primavara, ale unor produse absolut minunate, despre care voiam sa va vorbesc inca de atunci.

Sa vedem despre ce este vorba...

Am cateva produse MUFE care mie mi-au placut in mod deosebit!!!

Asadar, pentru dimineti perfecte, cu o mina buna si impresia ca ai dormit cel putin 10 ore si esti super odihnita, recomandarea mea merge catre anticearcanul MUFE!




Are o acoperire foarte buna si desi trebuie sa recunosc ca uneori mai sar peste aplicarea acestuia, zilele respective au devenit tot mai rare, datorita efectului foarte luminos, radiant pe care il au ochii mei in zilele in care nu sunt atat de adormita incat sa sar peste utilizarea lui.

Stiti cu siguranta ca anticearcanul il aplicam deasupra fondului de ten, prin tapotari usoare. Nu necesita prea multa indemanare pentru ca este un produs care se prezinta intr-un tub usor, cu un varf super special, care faciliteaza aplicarea prin tapotare, asa cum spuneam!




Iata si varful despre care va povesteam! Culoarea asa cum stiti, la un anticearcan trebuie sa fie o nuanta mai deschisa decat a FDT pentru a asigura luminozitatea de care avem nevoie intr-o zona care este predispusa cearcanelor in mod normal.




Are o tehnologie speciala 4K, care il face invizibil pe camerele de televiziune, fiind ideal si pentru un om obisnuit ca mine, dar si pentru cineva care se afla sub lumina reflectoarelor pentru ca nu este vizibil efectul de masca!




Ceea ce diferentiaza acest produs este consistenta usoara cu care se poate lucra foarte bine in zona atat de sensibila a ochilor, astfel incat sa avem si o acoperire buna si, in acelasi timp, sa nu fie accentuate liniile fine din aceasta arie! Din punctul meu de vedere acesta reuseste cu brio sa imi satisfaca aceste necesitati si sa imi ofere look-ul fresh si revigorat pentru diminetile mele, care va asigur nu au nici macar 7 ore de somn... Ca sa nu va mai spun ca pana sa o am pe Beatrice dormeam cel putin 10 ore! Dar vremurile acelea sunt de muuult apuse, probabil pierdute forever, asa incat acum ma bazez pe MUFE anticearcan!




Ahhhh, si pentru ca un look nu este niciodata complet fara definirea sprancenelor, vreau sa vedeti si voi un super creion care in doar doua miscari te ajuta sa ai sprancene perfecte! Rama fetei, asa cum toata lumea recunoaste, este un subiect delicat pentru mine, care tot fac incercari, le las sa creasca si ma las apoi pe mana diverselor "stiliste". rezultatul nefiind decat in rare cazuri unul care sa ma multumeasca!







Asadar, creionul acesta pentru sprancene de la MUFE, care are un capat cu periuta aferenta si unul cu creion propriu-zis este extrem de usor de folosit.




Partea de creion are o taietura foarte interesanta care iti ofera posibilitatea de a trasa usor fire in spranceana. In cazul meu este foarte potrivit pentru ca am nevoie sa umplu niste goluri prin creionare.




Mina este moale, usor de folosit, dar asigura un efect durabil intreaga zi si o definire perfecta.






In plus a fost extraordinar de descoperit faptul ca mai are si o a treia parte, o pudra pentru iluminarea zonei de sub spranceana si care asigura practic conturarea perfecta a unei sprancene.

Este un creion 3 in 1 pe care il recomand cu mare drag., va ajuta si va usureaza conturarea sprancenelor, cu siguranta il veti iubi si voi ca si mine!


Ultimul produs prezentat dar cu siguranta nu cel din urma este paleta MUFE Pro Sculpting Face Pallete, o paleta care include tot ceea ce avem nevoie pentru un machiaj impecabil! E foarte subtire, usor de strecurat in orice trusa si avem in ea de la iluminator, la tusa de conturing sau blush-ul atat de necesar. Cea de-a treia nuanta de la stanga la dreapta este shimmer, dar foarte placuta si subtila.




Este o paleta cremoasa, care are marele avantaj ca blending-ul sa se realizeze extrem de usor si de bine. Eu nu sunt un om cu multa rabdare in a construi un machiaj, am nevoie de produse usor de manevrat si care sa aiba insa un efect foarte natural, sa nu imi lase ideea ca s-a muncit mult la realizarea machiajului. Ei bine, aceasta paleta exact acest deziderat mi-l implineste, cu cateva tuse totul este gata, natural si fara efectul acela prea studiat ca sa para adevarat.










Daca si voi sunteti intr-o continua viteza ca si mine, sunt sigura ca veti gasi mai mult decat utila aceasta paleta.

Acestea sunt recomandarile mele de astazi. Le gasiti pe toate la Sephora daca si voi aveti nevoie de produse usor de folosit dar cu rezultate minunate!

Sunt curioasa daca ati folosit vreunul dintre ele si ce parere aveti! Va astept cu drag opiniile!

KISSES!


CONVERSATION

1 comentarii: