Servetele umede elmiplant!
Avand un copil, parca niciodata nu am mainile suficient de curate. Intotdeauna tin in toate gentile dar si in masina servetele umede dezinfectante si geluri speciale, cu acelasi rol...Acum ca Beatrice este si la scoala toate acestea nu ii lipsesc nici ei din ghiozdan si cel putin la scoala la care invata ea, erau pe lista de necesare!


Apa şi săpunul sunt printre cele mai eficiente metode pentru diminuarea numărului bacteriilor şi pentru a avea mâini curate. O alternativă eficientă şi comodă o reprezintă şerveţelele umede. elmiplant îşi îmbogăţeşte portofoilul de produse cu şerveţelele umede antibacteriene şi cele nutritive pentru mâini, perfecte pentru zile agitate şi călătorii.


Şerveţele umede antibacteriene elmiplant

Şerveţelele umede antibacteriene sunt eficiente împotriva unui spectru larg de bacterii, ciuperci şi viruşi. Pe lângă acţiunea de curăţare, acestea conţin ulei esenţial de lămâie verde şi extract de gutuie ce ajută la păstrarea echilibrului pielii. Gutuia are excelente proprietăţi de hidratare, extractul obţinut din acest fruct fiind foarte bine tolerat de piele – are proprietăţi de catifelare şi antiinflamatoare. Uleiul de lămâie verde este bine cunoscut pentru efectul antiseptic, dar şi pentru efectul de menţinere a tinereţii, de tonifiere. Imediat după utilizarea şerveţelelor umede antibacteriene, pielea devine curată, fină şi reîmprospătată.

Gama este disponibilă în pachete de 15 şi 72 şerveţele, la preţurile 3 lei, respectiv 10 lei


Şerveţele umede nutritive elmiplant 

Pentru pielea sensibilă, elmiplant a creat şerveţelele umede nutritive ce oferă o îngrijire delicată, curăţând şi hrănind în acelaşi timp pielea mâinilor. Noile şerveţele nutritive conţin extract de bumbac care contribuie la protecţia epidermei sensibile, ajutând, în acelaşi timp, şi la accelerarea procesului de regenerare celulară – seminţele de bumbac sunt bogate în uleiuri şi proteine. Cel de-al doilea ingredient-minune conţinut de şerveţelele umede nutritive este mierea – utilizată în produsele de îngrijire a pielii, aceasta contribuie la menţinerea echilibrului optim de hidratare şi la întărirea protecţiei naturale a pielii. În acelaşi timp, mierea este recunoscută pentru proprietăţile antimicrobiene, fiind un antiseptic natural. Pielea o iubeşte – catifelează, hidratează, conferă luminozitate şi hrăneşte.

Gama este disponibilă în pachete cu 15 şerveţele, la preţul 3 lei

Şerveţelele nu conţin parabeni, parafine şi coloranţi. Testate dermatologic.

Eu le voi cauta si incerca cu siguranta, asa cum spuneam sunt intotdeauna in cautarea celor mai eficiente si sigure solutii pentru mainile mele!

Voi le-ati incercat? Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

4 comentarii:

  1. Nu am avut niciodata aceste sevetele dar mi-a placut ce ai scris despre ele s cred ca merita sa le incerc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu le-am încercat, dar le voi cauta în magazine, eu mereu am la mine șervetele umede, sunt foarte utile! Îmi place ca sunt disponibile în doua variante :)

    RăspundețiȘtergere