Servetele umede elmiplant!




Avand un copil, parca niciodata nu am mainile suficient de curate. Intotdeauna tin in toate gentile dar si in masina servetele umede dezinfectante si geluri speciale, cu acelasi rol...Acum ca Beatrice este si la scoala toate acestea nu ii lipsesc nici ei din ghiozdan si cel putin la scoala la care invata ea, erau pe lista de necesare!


Apa şi săpunul sunt printre cele mai eficiente metode pentru diminuarea numărului bacteriilor şi pentru a avea mâini curate. O alternativă eficientă şi comodă o reprezintă şerveţelele umede. elmiplant îşi îmbogăţeşte portofoilul de produse cu şerveţelele umede antibacteriene şi cele nutritive pentru mâini, perfecte pentru zile agitate şi călătorii.


Şerveţele umede antibacteriene elmiplant

ÅžerveÅ£elele umede antibacteriene sunt eficiente împotriva unui spectru larg de bacterii, ciuperci ÅŸi viruÅŸi. Pe lângă acÅ£iunea de curăţare, acestea conÅ£in ulei esenÅ£ial de lămâie verde ÅŸi extract de gutuie ce ajută la păstrarea echilibrului pielii. Gutuia are excelente proprietăţi de hidratare, extractul obÅ£inut din acest fruct fiind foarte bine tolerat de piele – are proprietăţi de catifelare ÅŸi antiinflamatoare. Uleiul de lămâie verde este bine cunoscut pentru efectul antiseptic, dar ÅŸi pentru efectul de menÅ£inere a tinereÅ£ii, de tonifiere. Imediat după utilizarea ÅŸerveÅ£elelor umede antibacteriene, pielea devine curată, fină ÅŸi reîmprospătată.

Gama este disponibilă în pachete de 15 şi 72 şerveţele, la preţurile 3 lei, respectiv 10 lei


ÅžerveÅ£ele umede nutritive elmiplant 

Pentru pielea sensibilă, elmiplant a creat ÅŸerveÅ£elele umede nutritive ce oferă o îngrijire delicată, curăţând ÅŸi hrănind în acelaÅŸi timp pielea mâinilor. Noile ÅŸerveÅ£ele nutritive conÅ£in extract de bumbac care contribuie la protecÅ£ia epidermei sensibile, ajutând, în acelaÅŸi timp, ÅŸi la accelerarea procesului de regenerare celulară – seminÅ£ele de bumbac sunt bogate în uleiuri ÅŸi proteine. Cel de-al doilea ingredient-minune conÅ£inut de ÅŸerveÅ£elele umede nutritive este mierea – utilizată în produsele de îngrijire a pielii, aceasta contribuie la menÅ£inerea echilibrului optim de hidratare ÅŸi la întărirea protecÅ£iei naturale a pielii. ÃŽn acelaÅŸi timp, mierea este recunoscută pentru proprietăţile antimicrobiene, fiind un antiseptic natural. Pielea o iubeÅŸte – catifelează, hidratează, conferă luminozitate ÅŸi hrăneÅŸte.

Gama este disponibilă în pachete cu 15 şerveţele, la preţul 3 lei

Şerveţelele nu conţin parabeni, parafine şi coloranţi. Testate dermatologic.

Eu le voi cauta si incerca cu siguranta, asa cum spuneam sunt intotdeauna in cautarea celor mai eficiente si sigure solutii pentru mainile mele!

Voi le-ati incercat? Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

4 comentarii:

  1. Nu am avut niciodata aceste sevetele dar mi-a placut ce ai scris despre ele s cred ca merita sa le incerc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu le-am încercat, dar le voi cauta în magazine, eu mereu am la mine șervetele umede, sunt foarte utile! Îmi place ca sunt disponibile în doua variante :)

    RăspundețiȘtergere