First Instinct By Abercrombie&Fitch



De multe ori ma gandesc care este resortul interior al unui parfum, nota aceea deosebita care ma face sa il ador din prima, sau sa nu vreau sa il mai miros vreodata! Pentru ca nu stiu cum functionati voi, dar pentru mine, un parfum poate fi dragoste la prima ... adulmecare sau ...ura pe vecie...

Fie ca este vorba despre un parfum pentru mine, sau unul pentru sotul meu, reactionez in acelasi mod...Noutatile ma pun intotdeauna pe jar, abia astept sa le testez, iar ideea de a alatura colectiei mele impresionante inca o noua mireasma nu imi da pace zile bune, pana cand ajung sa testez noutatea!

Asadar vestea ca Douglas ÅŸi Abercrombie & Fitch  anunÅ£a lansarea FIRST INSTINCT, dezvoltat împreună cu InterParfums m-a facut sa freamat, hmmm ce nume predestinat...

Inspirat de acel prim moment al atracÈ›iei, atunci când lumile a doi oameni se ciocnesc È™i o scânteie este aprinsă, FIRST INSTINCT este interpretarea entuziasta a primei priviri È™i a acelui sentiment simÅ£it în primul moment, acel moment care nu poate fi definit în cuvinte ÅŸi care nici nu poate fi anticipat.

Bărbatul care poartă FIRST INSTINCT este în mod natural sexy, încrezător și nu se teme să-și exprime sentimentele cele mai profunde. Îi place să riște, este sigur pe el şi te poate captiva cu energia și farmecul lui, fără pic de efort.

FIRST INSTINCT va duce bărbatul care îl poartă cât şi pe partenera sa înapoi în acel loc unde chimia a fost simțită prima oară, iar prima lor atracție a luat cea dintâi înfățișare.

Cu o bază de chihlimbar și mosc, piper Szechuan în notele de mijloc, gin & tonic și pepene galben kiwano care definesc această experiență senzorială în notele de vârf, FIRST INSTINCT este un amestec modern masculin.



Înrădăcinat în patrimoniul Abercrombie & Fitch, ambalajul parfumului demonstrează atenția la detalii. Forma curată a sticlei are un element de design unic, cu o suprafață ondulată pe partea din față și din spate, în timp ce claritatea sticlei lasă nuanța parfumului să își croiască drumul. Accentele de argint ale capacului inscripționat din metal și plăcuţa personalizată pe laterala sticlei fac din acest ambalaj o declaraţie de stil.

Familia olfactivă a parfumului FIRST INSTINCT este Fougere Aromatic Ambrat.
Aduse laolaltă pentru bărbatul care trăieÈ™te prin primul său instinct, această aromă modernă – senzuală - orientală se mândreÈ™te cu o construcÈ›ie nouă, masculină, extrem de stratificată. Este o aromă sexi ÅŸi irezistibilă, care creează dependenţă.

Notele de Top: Gin & Tonic Electric combinat cu pepene galben Kiwano dau startul aromei, amplificand momentul, emoţia, adrenalina şi optimismul proaspăt, tineresc.



Notele de mijloc: piperul Szechuan aprinde scânteia pentru a încălzi atracția magnetică în timp ce frunzele de violetă aduc profunzime și un amestec interesant de citrice pentru a capta masculinitatea calda si texturată.




Baza: Senzualitatea Moscului Suedez se împleteÈ™te cu chihlimbarul brut elegant, clădind o tensiune entuziastă È™i pură dependenţă, care nu poate fi oprită.




"Am vrut să creez o aromă modernă, care echilibrează atât elemente proaspete fougere, cât şi căldura orientală. Toate notele împreună creează un parfum plin de farmec, pentru bărbatul Abercrombie & Fitch şi nu numai "- Phillippe Romano, Parfumierul FIRST INSTINCT.

Ce spune parfumierul ca a vrut sa creeze este important, dar cel mai important este impactul pe care parfumul il dezvolta asupra celor care vin in contact cu el! In cazul meu, recunosc, imi place sa il adulmec pe pielea sotului meu, are cu siguranta acel ceva pe care il descrie chiar numele...Va invit si pe voi sa il incercati daca inca nu ati reusit pana acum sa o faceti si sa imi spuneti si parerea voastra!

FIRST INSTINCT este disponibil în România în exclusivitate în magazinele Douglas şi în magazinul online
www.douglas.ro, începand cu luna septembrie 2016.

EDT SPRAY 30 ml 189 lei
EDT SPRAY 50 ml 259 lei
EDT SPRAY 100 ml 355 lei
BODY SPRAY 50 ml 115 lei
HAIR AND BODY WASH 150 ml 115 lei
DEODORANT STICK 75 g 95 lei

Va astept cu drag parerile!

KISSES!



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu