Lavazza, pentru dimineti perfecte!





Heeei, stie cineva o metoda buna de a te trezi dimineata fara sa bei o cafea????? Intotdeauna diminetile sunt muuult mai roz atunci cand le incepi cu o senzatie de fresh, revigorare si aroma subtila data de cea mai buna cafea....

Eu combin intotdeauna cafeaua cu muuuult lapte, asa imi place si trebuie sa recunosc ca aroma cafelei imi place teribil de mult! Atunci cand deschid punga de cafea, ca un gest reflex adulmec mirosul proaspat...Pe vremuri imi placea sa imi trec degetele peste boabele de cafea, asa ca acum mi-a ramas intiparit in memorie acest fapt si uneori ating cafeaua macinata din punga...Nu stiu de ce, pur si simplu imi place senzatia, parca simt si mai bine mirosul...

Lavazza este cafeaua prezenta mereu la noi in casa, sotul meu o iubeste, la fel si eu, asa ca iata cel mai bun motiv de a o cumpara constant! Vestea ca Lavazza are noutati mi-a adus bucurie, pe care am dus-o mai departe catre jumatatea mea iubitoare de cafea!

Lavazza lansează Lavazza Filtro Italiano, noua gamă de cafea care combină perfect gustul cafelei italiene autentice și prepararea la filtrul tradițional de cafea. Lavazza Filtro Italiano este alegerea ideală pentru cei ce își doresc să savureze un amestec de cafea de cea mai bună calitate chiar în confortul propriei locuințe.
Noile sortimente includ o combinaÈ›ie de boabe de cafea de calitate superioară, cu origini din întreaga lume, atent selecÈ›ionate cu ajutorul experienÈ›ei È™i pasiunii care definesc compania încă de la înfiinÈ›area sa, în 1895. De altfel, chiar Lavazza a inventat conceptul de „blending” – arta de a combina diferite tipuri de cafea din zone geografice diferite în căutarea gustului desăvârÈ™it. Astăzi, Lavazza spune povestea unei familii care, de patru generaÈ›ii, este devotată artei combinării È™i prăjirii cafelei. Pasiunea È™i dedicarea specialiÈ™tilor Lavazza sunt premisele creării unor cafele cu gust unic È™i aromă rafinată, savurate de toÈ›i iubitorii de cafea.
Pentru Lavazza Filtro Italiano, experții Lavazza și-au folosit experiența îndelungată în arta combinării și prăjirii cafelei pentru a îmbina cu măiestrie caracteristicile gustului autentic și prepararea cafelei la filtrul tradițional. Boabele de cafea de calitate superioară Arabica și Robusta sunt amestecate și prăjite cu atenție pentru a transpune calitățile complementare ale aromelor într-un amestec perfect pentru prepararea la filtru.

Rezultatul este o cafea italiană de calitate superioară, cu un gust ce păstrează calitățile de excepÈ›ie ale amestecurilor Lavazza:  boabele de cafea Arabica asigură o aroma puternică, în timp ce boabele Robusta întregesc corpul cafelei. Savurând Lavazza Filtro Italiano, te vei simÈ›i precum într-o cafenea tradiÈ›ională fermecătoare din Italia, acolo unde espresso-ul este preparat È™i servit cu măiestrie: o atmosferă unică, un sentiment călduros de ospitalitate, tradiÈ›ie È™i un fel de a privi viaÈ›a cu optimism - acestea sunt ingredientele unei experienÈ›e pe care o poÈ›i retrăi din confortul propriei case.




În România, cafeaua de dimineață este un ritual îndrăgit, care asigură, totodată, doza de energie perfectă pentru începutul unei zile productive. Astfel, cele două sortimente noi de cafea din gama Lavazza Filtro Italiano, Delicato și Tradizionale, le oferă iubitorilor de cafea ocazia de a se bucura de un amestec premium, cu gust plin și bogat, chiar și atunci când folosesc cana preferată.

Suntem mândri să lansăm în România gama noastră de cafea premium pentru preparare la filtru È™i avem mari aÈ™teptări pentru evoluÈ›ia locală a brandului. Iubitorii de cafea din România se uită cu atenÈ›ie la calitatea È™i diversitatea cafelei pe care o savurează, ceea ce face ca piaÈ›a locală să fie o piață strategică pentru noul produs. A fost un pas natural pentru noi ca, sub conducerea celei de-a patra generaÈ›ii a familiei Lavazza, să ne valorificăm istoria puternică È™i pasiunea pentru calitate È™i inovaÈ›ie propunându-le consumatorilor români o nouă experiență premium în materie de cafea, experiență ce răspunde tendinÈ›elor locale de consum”, spune Mihai Marinescu, Manager Regional, Lavazza Europa de Est.


Lavazza Filtro Italiano Delicato are toate caracteristicile cafelei originare din Africa de Sud: boabele de cafea Arabica din Brazilia dau corpul și dulceața gustului, în timp ce boabele atent alese de cafea Robusta îi dau acesteia o notă finală de ciocolată. Procesul mediu și delicat de prăjire permite prepararea lentă a cafelei la filtru și accentuează aroma fină și delicioasă de cereale și cacao.
 

Lavazza Filtro Italiano Tradizionale este un amestec premium de boabe de cafea Arabica È™i Robusta atent selecÈ›ionate, preparate cu meÈ™teÈ™ug de către experÈ›ii Lavazza pentru a asigura o intensitate medie, cu note persistente de fructe uscate si cacao. Amestecul de cafea a fost prăjit lent pentru a permite  prepararea la filtru,  accentuând, în acelaÈ™i timp,  aroma distinctă a cafelei. Lavazza Filtro Italiano Tradizionale este o marcă înregistrată certificată 100% de către Rainforest Alliance È™i provenită 100% din recolte sustenabile.


Sugestie de preparare oferită de experții Lavazza pentru a pregăti o cafea excelentă:

Lavazza Filtro îți oferă o experiență senzorială de excepție, cu o varietate de nuanțe aromatice. Pentru a prepara o cafea ideală, experții Lavazza recomandă folosirea a 4 lingurițe de cafea Filtro italiano (aproximativ 12-14 g) la fiecare 200 ml de apă.

Noile sortimente Lavazza Filtro Italiano sunt disponibile în pachete vacuum de 250 g, la prețul aproximativ de 12 Ron (TVA inclus).


Voi ce cafea preferati? Se afla Lavazza printre alegerile voastre? Sunt tare curioasa sa aflu, asa ca va astept cu mare drag parerile!

KISSES!

CONVERSATION

2 comentarii:

  1. Si mie imi place cafeaua Lavazza, o cumpar din cad in cand. :)
    Sa ai un weekend frumos!
    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere