UNUM, o noua poveste parfumata...





Parfumurile sunt slabiciunea mea...Dar oare ce femeie nu vibraza atunci cand isi gaseste acel parfum special, aroma care o seduce fara drept de apel...

Asadar curiozitatea a fost maxima in privinta casei UNUM, pe care nu o cunoasteam si am reusit sa o descopar la evenimentul de lansare!

UNUM este o casa de parfumuri cu suflet puternic, ale caror fundatii sunt ancorate in gandirea mistica. Maestrii din umbra acestui brand au avut drept inspiratie creatoare experienta de viata, momentele artistice si dramatice traite. UNUM provine din rezultatele emotionale si sentimentele combinate ale parfumierului. Atunci cand Arta este reala, nu are bariere si devine parte din viata, Fillipo Sorcinelli reprezinta mintea creativa din spatele brandului UNUM.

Gama de parfumuri UNUM este conpusa din cinci creatii olfactive:



ROSA NIGRA




Imaginati-va lumina care inunda marmura pura a unei sculpturi, facand-o transparenta. Soarele isi revarsa lumina asupra sa si explozia care urmeaza o depriveaza de substanta, deconectand-o de lumea exterioara, conferindu-i forta si transformand-o intr-o transparenta rafinata. Lumina filtrata lichefiaza albul, descoperind liniile conductoare care contureaza un trandafir. Departe de clisee, scheletul este dezvaluit si structura fizica a lemnului antic este descoperit, alaturi de amintirile inocentei. Si totusi, este complicat... si totusi este o falsa iluzie a iubirii. Dragostea pentru aceasta floare si radacinile sale negre. Notele lemnoase ale casmirului ies in evidenta. Tensiunea elibereaza instinctual arome de mosc, imbinat armonios cu note de ambra si cu atingeri calduroase de vanilie. Simplitatea falsa ridica sufletul cu reflexii de frezie, in disonanta imaginativa cu arome de santal. Sofisticare misterioasa.



LAVS




Cei care traiesc o ceremonie pot imagina divinitatea. Insa, divinitatea reprezinta frumusete, mister si sentiment de maretie. Smirna si o atingere armonioasa care evidentiaza o natura extraordinara. LAVS este un atelier care reprezinta un ritual pe baza de lemn de trandafir. O armonie a simturilor, cu acorduri aurii de opopanax, fibre misterioase de ambra si o simfonie mistica de tonka. Imposibilul care devine posibil, un "Unic" care nu lasa in urma sa goliciune. O comoara colorata pe baza de elemi, intr-o armonie solemna cu note de cuisoare, labdanum si coriandru.



OPUS 1144




O noua Renastere care evidentiaza viziunea noptii. O piatra pe care o vrem ingropata, pentru a scoate la iveala o noua viata: o ploaie de intentii si dorinte ascunse. Spatiul generat reprezinta simbolul goliciunii, furata din legile naturii, salvata de pamant si facuta sa zboare catre cer. Sufletul se rasfata pana la evolutia completa, luand parte spiritual la secretul care a inceput in 1144, pentru a conserva si completa dragostea. Sentimentul explodeaza prin arome de ambregris. O ploaie de capodopere bazate pe vanilie si mosc, imbinate cu lemn de santal. Serenitate si conexiunea cu ceea ce ar trebui sa reprezinte un om. Tensiunea este purificata prin aromele de lemn de casmir, iris, rasina si orhidee.



SYMPHONIE PASSION




O calatorie intr-o alta calatorie. Un voiaj spre Nord, acolo unde asculti originea muzicii vantului. Acolo unde ploaia inghetata brazdeaza pielea si unde o plimbare intr-un asemenea vant creeaza sunete necunoscute si tacere absoluta ca nicaieri. Improvizatia este silentioasa si evocatoare, insa fara a arata sentimentele unui atom sau sunetul dragostei. Inchis asemenea unui parfum, vantul nebun inspira spatiul nelimitat al artei. Reprezinta o muzica in linie, imbracata in valorile ei adevarate si esentiale. Este vorba despre limbajul liber redescoperit, de planta care care nevoie de ganduri pentru a creste. Adevarul rapid al fiecarui om. Symphonie Passion vorbeste tuturor timpurilor fiind conectat de o calatorie, de o scara circulara care urca catre un turn cu clopot, o galerie nesfarsita de sentimente care incrusteaza poetic in lemn numele celui care este umil, dar totodata conduce tot ce misca, personalitate in care fiecare om trebuie sa isi gaseasca adevaratul eu.



ENNUI NOIR




Intra in lumina crepusculara si in sufletul intunericului imaginar. Sunetul slab al sangelui care pulseaza in vene. O rasuflare usoara atunci cand intredeschizi ochii. Apatia unui infinit impus, impotenta trairii. O expresie a dezgustului si bucuria de a te folosi de aceasta. Nici o privire, nici un rand citit, nici un job. Totul este incrustat in cele mai intunecate sentimente. Un fir de praf care este suflat deasupra unei flacari. Plictiseala intunecata protejeaza si aduce singuratate si alaturi de aceasta creeaza un scut metalic impotriva mediocritatii din viata de zi cu zi. O viata plictisitoare, care ne transpune intr-o alta dimensiune, la distanta de orice contaminare triviala. Nu exista o certitudine in aceasta plictiseala intunecata, Un flaut singuratic in ceata fiecaruia dintre noi.


Colectia de parfumuri UNUM este disponibila in magazinele Beautik Haute Parfumerie si online pe www.beautik.ro

Mie imi place foarte mult Rosa Nigra, mi se pare o aroma extrem de speciala!

As fi tare curioasa sa stiu si parerea voastra. Va astept cu mare drag opiniile!

KISSES!



CONVERSATION

1 comentarii: