Artistry Flora Chic




Nu cred ca exista pe lume vreo femeie care sa nu vibreze in fata unui parfum...Nici eu nu ma abat de la regula si va marturisesc ca sunt dependenta de aromele florale in special  si sunt de-a dreptul fermecata de sticlutele rafinate care ascund adevarate comori!





Dacă ar trebui să asociezi graÈ›ia cu o aromă proprie, care ar fi aceea? O aromă care te-ar descrie, fără să spui un cuvânt. Pentru prima dată în peste 50 de ani, marca de cosmetice È™i produse premium de îngrijire personală ARTISTRY™ anunță lansarea parfumului ARTISTRY FLORA CHIC™, o apă de parfum de lux, care ne aminteÈ™te că eleganÈ›a, graÈ›ia, rafinamentul È™i naturaleÈ›ea sunt cele mai importante atribute pe care cineva le poate folosi pentru a ne caracteriza.




ARTISTRY FLORA CHIC a fost creat exclusiv pentru ARTISTRY de prestigioasa Casă de Parfumuri Givaudan, liderul mondial al industriei parfumurilor, cu sedii în Paris și New York. De peste 250 de ani, parfumierii Casei Givaudan creează unele dintre cele mai apreciate parfumuri din întreaga lume.
Amestecul exclusiv de note ce alcătuiesc compoziția parfumului ARTISTRY FLORA CHIC a fost inspirat de minunatele grădini Bagatelle din Paris. Miile de trandafiri care colorează grădinile și înmiresmează aerul locului i-au inspirat pe parfumieri să combine aromele florale cu note spumante de citrice pentru crearea acestui parfum.




Notele care se găsesc în compoziția parfumului ARTISTRY FLORA CHIC conțin:

Clementine – note de vârf, ce provin dintr-o combinaÈ›ie de citrice cu arome de mandarine È™i portocale proaspete

Trandafir bulgăresc  – note de mijloc È™i corpul de bază al amestecului, ce îi oferă parfumului un aer delicat È™i pătrunzător, fiind, în acelaÈ™i timp, senzual È™i dulce

Ylang Ylang Madagascar – note de bază, cu o aromă florală-fructată-dulce È™i note exotice È™i pământii




Recipientul în care se află parfumul ARTISTRY FLORA CHIC este o sticluță cu un design elegant, unic, realizată cu o deosebită atenție la detalii de către Olivier Van Doorne, Directorul de Creație la nivel global al agenției de branding Select World din New York. Un exemplu evident al implicării agenției Select World constă în faptul că numai capacul sticluței este format din 20 de componente individuale, realizat cu măiestrie de 28 de designeri.




„Noul ARTISTRY FLORA CHIC inspiră eleganță È™i lux È™i transmite încredere persoanei care îl poartă. Aromele sale distinse È™i captivante sunt rezultatul amestecului de note proaspete de clementină cu trandafir bulgăresc È™i de note dulci exotice de Ylang Yang Madagascar. Pentru o persistență de lungă durată recomand aplicarea parfumului în spatele urechilor, pe gât È™i la încheietura din zona coatelor”, spune Marypierre Julien, parfumier senior È™i membru al Casei Givaudan.

Parfumul ARTISTRY FLORA CHIC poate fi achiziționat exclusiv prin intermediul rețelei de Întreprinzători Privați Amway sau prin comandă online pe pagina de internet www.amway.ro, la prețul de 318,55 lei.




Trebuie sa va spun ca am participat la evenimentul de lansare si am fost pur si simplu fermecata de aceasta aroma, va recomand cu tot dragul sa o incercati.Are toate ingredientele necesare pentru  a va transporta intr-o lume a visarii!

Daca si voi ati incercat-o va invit sa va spuneti parerea! As fi tare curioasa sa impartasim opinii.

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu