Keracnyl by Ducray!





Dragile mele, astazi va povestesc despre niste produse nou lansate si realmente eficace! Din fericire pentru mine nu am avut niciodata probleme mari cu tenul, nu genul acela de acnee de care nu mai scapi, ba pot spune ca in adolescenta nu m-am confruntat mai deloc cu subiectul acesta, ci mai degraba acum imi apar monstrii mari si durerosi de care scap greu...

Si pentru ca stiu ca au radacini adanci si unul maltratat atrage dupa sine inca trei-patru, nu ii bazai, nu incerc sa ii asasinez prin metode clasice...apelez la altfel de arme...





Acneea este cea mai răspândită afecțiune a pielii, ce se manifestă în principal în timpul adolescenței, dar și la maturitate. În prezent, 85% dintre adolescenți și 65% dintre femeile cu vârste între 25-35 ani se confruntă cu neplăcerile asociate acneei, ce este provocată de bacteriile P. acnes. Acestea se unesc în colonii, formând un biofilm rezistent la tratamente.




Fie că se manifestă într-o formă uÈ™oară sau severă, acneea necesită îngrijire corespunzătoare È™i specializată, iar Laboratoarele dermatologice Ducray au descoperit singurul ingredient activ 100% natural cu efect È›intit asupra biofilmului produs de acnee – inovaÈ›ia brevetată Myrtacine. Aceasta are:

Acțiune curativă: după 1 minut de la contact distruge biofilmul bacteriilor*
Acțiune preventivă: până la 24 de ore inhibă formarea unui nou biofilm*
AcÈ›iune sinergică: elimină rezistenÈ›a bacteriilor 




Bazându-se pe eficacitatea inovației Myrtacine, Ducray lansează gama Keracnyl, cu produse dedicate tuturor tipurilor de ten cu tendință acneică: piele lucioasă, puncte negre și/sau roșii inflamate, cu sau fără tratament medicamentos.





Pentru igienă

Keracnyl gel spumant: reduce coșurile și punctele negre, curăță și purifică pielea, reglează secreția de sebum, calmează și hidratează. Poate fi utilizat singur sau în asociere cu tratamentele medicamentoase. Se aplică pe față și corp de două ori pe zi.




PreÈ›: 46 ron


Pentru leziuni acneice inflamate 

Keracnyl PP: singurul produs antiinflamator ce optimizează și îmbunătățește toleranța pielii la tratamentele anti-acneice, fiind nr 1 în Franța pe îngrijirea antiseboreică. Are acțiune eficientă asupra coșurilor în 7 zile (dovedită clinic) și reduce semnele persistente.




PreÈ›: 60 ron


Pentru puncte negre și leziuni acneice recidivante

Keracnyl Control: Deblochează porii, reduce punctele negre cu 90%, rduce excesul de sebum și previne recurența. Poate fi folosit pentru întreținerea după tratamentele medicamentoase.




PreÈ›: 60 ron


Pentru piele cu tendință de acnee severă tratată cu retinoid oral

Keracnyl Repair: singura îngrijire adjuvantă care garantează reparare È™i hidratare intensă, reface echilibrul stratului hidrolipidic al pielii È™i asigură toleranță maximă. Reduce cu 97% semnele de uscăciune, este hipoalergenic È™i non-comedogenic. Beneficiază de sistemul Cosmetică Sterilă (formula rămâne intactă pe toată durata utilizării, 0%  conservanÈ›i).




PreÈ›: 65.5 ron

Produsele Keracnyl se pot găsi în farmacii.




Trebuie sa marturisesc ca m-am trezit intr-o dimineata cu un monstru rosu si inflamat fix intre sprancene, o frumusete ce sa mai...Si pentru ca aveam  Keracnyl PP am hotarat in disperare de cauza sa il pun la treaba, dar sincer va spun ca nu ma asteptam la minuni. Am dat o data dimineata, am mai aplicat pe la pranz si am plecat la serviciu...Seara am constatat ca problema nu se agravase, ba chiar stationase! Am continuat cu aplicarile si deja a doua zi vedeam clar o imbunatatire a situatiei. In cateva zile, vreo patru sa zic, nici urma de monstru, in sensul in care nu se mai vedea ca ar fi fost ceva in zona respectiva. La mine a functionat nesperat de bine, va spun cu mana pe inima.




Nu am avut pana in prezent un produs atat de eficient desi mi-au mai trecut cateva prin mana. Nu raman urme vizibile iar situatia se calmeaza extrem de repede!

Asadar, da, il recomand, sunt absolut convinsa ca nu veti regreta alegerea facuta atunci cand il veti pune la treaba!


Si pentru ca evenimentul de lansare a fost extrem de dragut , iata si cateva imagini dulci!








Va astept si pe voi cu pareri, ca intotdeauna.

KISSES!



CONVERSATION

1 comentarii:

  1. Pare o gama de calitate. Din fericire, acum nu am probleme cu tenul, dar știu ca am folosit mai demult produse de la Ducray și au fost eficiente.

    RăspundețiȘtergere