Grija pentru par vine de la Loncolor!





Dragile mele, nu stiu cate dinte cele care ma cititi va vopsiti parul, tind sa cred ca destul de multe, dar iata, vin acum cu informatii noi pe aceasta tema!

Evenimentul de lansare a fost unul extrem de frumos si relaxat, in care decorul vorbeste de la sine.

LONCOLOR, marca românească de vopsea cu cea mai îndelungată tradiție, îți oferă acum o formulă nouă pentru colorarea părului în gama Expert. Având în rolurile principale 6 uleiuri 100% naturale, noua vopsea Loncolor Expert Oil Fusion este special concepută pentru ca fiecare consumatoare să se bucure de o culoare intensă și de durată, dar și de un păr cu aspect sănătos, cu un plus de strălucire la fiecare vopsire.




Orice femeie își doreÈ™te tot ce este mai bun pentru părul său, iar  noul LONCOLOR EXPERT Oil Fusion vine cu o formulă cu ingrediente naturale: unt de shea, fosfolipide È™i ulei de floarea soarelui.
Noul produs vine cu un set de colorare ce include un mix de 4 uleiuri 100% naturale, care se adaugă în timpul preparării amestecului colorant, pentru un rezultat final excepÈ›ional. CombinaÈ›ia unică de uleiuri naturale reuneÈ™te proprietățile benefice ale uleiurilor de măsline, jojoba, migdale È™i sâmburi de struguri pentru o textură plăcută È™i o È›inută impecabilă a firului de păr.  Atunci când îți doreÈ™ti un păr revitalizat încă din perioada vopsirii, este recomandat să foloseÈ™ti cu regularitate mixul de uleiuri, iar părul va avea un aspect sănătos È™i culoarea părului proaspăt vopsit va fi plină de reflexii strălucitoare.




Mixul de 4 uleiuri 100% naturale poate fi folosit și de sine stătător ca produs de îngrijire ulterioră vopsirii pentru un efect de durată.

“Atunci când ne vopsim, ne dorim ca rezultatul final să fie unul de excepÈ›ie, dar în acelaÈ™i timp vrem ca părul să fie revitalizat încă de la rădăcină, astfel ca el să fie mereu strălucitor. Mixul de uleiuri naturale din noua vopsea LONCOLOR EXPERT Oil Fusion aduce proprietățile benefice ale unor uleiuri 100% naturale, având ca efect emolierea părului, asftel încât fiecare consumatoare să obÈ›ină culori intense, rezistente, cu o acoperire excelentă a firelor de par alb. Un par cu un aspect sănătos È™i plin de reflexii strălucitoare îți oferă încredere, iar noi ne dorim ca fiecare consumatoare LONCOLOR să aibă parte de culoarea încrederii”, declară Cătălina Serafini, Marketing Manager LONCOLOR.




ÃŽn plus, masca pentru păr LONCOLOR EXPERT Oil Fusion – cu ulei de argan – inclusă în setul de colorare este destinată îngrijirii părului proaspăt vopsit, iar acesta devine mătăsos È™i uÈ™or de pieptănat. ConÈ›inutul de provitamina B5 È™i cheratina hidrolizată oferă părului vitalitate È™i strălucire, dar È™i o hidratare în profunzime.

Asadar, fiecare dintre noi, are acum sansa unui par frumos, dar mai ales sanatos, cu rezultate vizibile si de durata.




Sunt curioasa cate dintre voi au incercat vopseaua de par LONCOLOR! Mi-ar placea sa aflu despre experienta voastra cu acest brand! Va astept cu drag parerile!

KISSES!




CONVERSATION

6 comentarii:

  1. Vopsea Loncolor am folosit si am incredere in aceasta marca ,dar recunosc ca aceasta varianta nou aparuta nu am folosit deoarece ma vopsesc mai rar si fara amoniac pentru siguranta piticei mele .

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer, nu am mai folisit Loncolor din anii de studentie, pe atunci eram roscata.Acum sunt blonda si imi decolorez radacinile crescute.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merita sa ii dai o sansa, este cu totul altceva fata de trecut! Te pup, Gabi!

      Ștergere
  3. E foarte bine ca au inclus în formula produsului uleiuri 100% naturale, acestea ajuta mult firul de par.

    RăspundețiȘtergere