Cum folosești pas cu pas tratamentele pentru unghii

 

opi       Să avem mâinile îngrijite și frumoase reprezintă înainte de toate respect: față de noi, față de cei din jur. Ne place și ne dă încredere! Din acest motiv, modul în care avem grijă de unghii este unul dintre pașii vitali pe care trebuie să îi facem. Și nu, nu este vorba despre a le colora sau picta mereu, ci pur și simplu despre a avea grijă de unghii și a le purta în stare perfectă.


       Prea des trecute cu vederea, de fapt, îngrijirea unghiilor ar trebui să fie un aspect zilnic al rutinei de frumusețe. De fapt, așa cum dictează îngrijirea pielii, cheia frumuseții este ascunsă în hidratare. Chiar și atunci când vine vorba de îngrijirea unghiilor și a cuticulelor. Însă, rutina pentru îngrijirea unghiilor presupune mai mult decât aplicarea zilnică a uleiului pentru cuticule. De ce? Pentru că unghiile noastre se confruntă permanent cu factori care le pot deteriora: spălarea pe mâini, produse de curățare, dezinfectant și multe altele.

       De aceea, este important să înțelegi cum să folosești corect tratamentele de îngrijire pentru rezultate maxime, care să repare orice gen de deteriorare prezentă sau viitoare.

 

opi


Pentru repararea unghiei procedează astfel:

Pasul 1 – reparare; Pasul 2 – Uleiul pentru cuticule și unghii OPI ProSpa

       Pasul 1: Începe-ți rutina zilnică de îngrijire cu aplicarea pe unghia curată a unui strat din serumul pentru reconstrucția unghiei. Cu o formulă patentată Ulti-Plex Technology, acesta penetrează suprafață unghiei și o întărește.

       Pasul 2: Uleiul pentru cuticule și unghii care netezește și hidratează prin aplicarea unei picături pe cuticulă, apoi masezi ușor. Este probabil printre cele mai utile produse de îngrijire a unghiilor, dar și printre cele mai subestimate. „Uleiul pentru cuticule este foarte important pentru a oferi unghiei hrana necesară. La fel ca pielea, unghiile au nevoie de hidratare pentru a crește sănătoase. Și fără a se rupe. Pentru că unghiile fragile pot avea multe cauze. Din acest motiv, o bună îngrijire a unghiilor ar trebui să includă cel puțin două aplicări de ulei pentru cuticule în fiecare zi. Bogat în uleiuri hrănitoare și extracte de ceai alb, acesta este ideal pentru îngrijirea unghiilor, mai ales atunci când este masat de la rădăcină.”, punctează Mari Luca, Nail Specialist OPI.

       Un tratament util nu numai pentru a avea grijă de unghii, ci și pentru a îmbunătăți aspectul acestora. Astfel, ai putea avea cele mai frumoase și sănătoase unghii, chiar și fără lac de unghii.

       Acest ritual reprezintă cheia către fericire pentru pielea și cuticulele tale. Pentru maximă eficacitate repetă ambii pași de 2 ori pe zi, timp de 6 zile.

 

Pentru repararea și întărirea unghiei aplică produsele în felul următor:

Pasul 1 – reparare; Pasul 2 – Nail Envy; Pasul 3 - Uleiul pentru cuticule și unghii OPI ProSpa

       Pentru a obține unghii cu adevărat frumoase, trebuie să ai grijă de ele începând de la bază. Există multe formulări diferite, potrivite pentru rezolvarea tuturor tipurilor de probleme. De la unghiile fragile până la unghiile colorate sau galbene, un strat de bază bun îți va permite să protejezi și să tratezi suprafața.

       Pasul 1: Aplică un top de reparare pe unghia curată.

       Pasul 2: Pune două straturi de Nail Envy îmbunătățită acum cu tehnologia Tri-Flex, un scut lichid care întărește unghia cu un strat protector, biotină, calciu și vitaminele A, C și E. Dacă vrei întărire și culoare, aplică două straturi din oricare dintre nuanțele Nail Envy.

       Pasul 3: Aplică o picătură din uleiul pentru cuticule și unghii OPI ProSpa pe cuticulele uscate, apoi masează pentru o absorbție mai rapidă în piele.

       Vrei un pont? Rezultate și mai bune obții dacă aplici zilnic câte un strat de Nail Envy, pe care îl îndepărtezi în ziua a șaptea. Întotdeauna continuă cu un ulei de cuticule, acesta fiind secretul unghiilor perfect sănătoase.

       În plus, Dacă optezi să folosești Nail Envy pe post de bază sub lacul de unghii, e important să hidratezi zilnic cuticulele, chiar de două ori pe zi dacă îți permite timpul.”, recomandă specialistul OPI.

 


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu