Trucuri care iti vor face parul sa miroasa incredibil de bine

 

wella



Vorbim in permanenta despre cum sa ne facem parul sa arate si sa se simta bine, dar daca l-am face si sa miroasa incredibil? Rutina parului este un gest de ingrijire personala, iar parfumul produselor favorite face parte din acest ritual. 


Exista putine lucruri care iti ofera mai multa incredere decat o podoaba capilara cu un miros delicat. Asadar, cum iti faci parul sa miroasa bine? Continua sa citesti acest articol si vei afla toate cele necesare.

Cum poti avea un par care miroase a proaspat?

Hai sa vorbim mai intai despre ce NU trebuie sa faci. ”Oricat ti s-ar parea de tentant, nu trebuie sa iti pulverizezi niciun fel de parfum pe par sau pe peria cu care te piepteni decat daca este un produs creat special pentru podoaba capilara. Majoritatea parfumurilor contin alcool, care poate fi potivit pentru piele, dar nu si pentru par deoarece indeparteaza din uleiurile naturale de pe suvitele de par”, ne explica Ionela Chiriac de la Wella Professionals. 


wella


Ce trebuie sa faci in schimb? Sa folosesti produse de ingrijire cu un parfum elegant. Vorbim despre formule super incarcate, care nu doar hidrateaza parul dar te incanta si cu aroma ta preferata in timp ce iti trateaza podoaba capilara. In acest fel obtii prospetimea si bucuria unei arome pe care o iubesti si in acelasi timp te bucuri de beneficiile unor ingrediente care iti curata parul, il mentin puternic si hidratat. 

Aici intervine gama Ultimate Repair de la Wella Proffesionals¸ alaturi de valul mare de recenzii din care afli despre cat de sanatos iti va arata parul, aroma semnatura a acestor produse este deja un hit. Vorbim despre un parfum floral verde, fructat, cu un amestec delicat de bujori si trandafiri, care se revarsa in note de bergamota stralucitoare si de mar crocant pentru un miros la fel de proaspat si curat pe cat se va simti si parul tau.

Bucura-te de aroma parului curat cu un sampon parfumat

”Cea mai buna metoda prin care poti scapa de mirosul neplacut al parului este cu ajutorul unui sampon cu un parfum proaspat. Acest lucru iti va permite sa scapi de un anumit miros si iti va lasa podoaba capilara cu o aroma delicata”, ne explica Ionela Chiriac, stilist Wella Professionals. Samponul din gama Ultimate Repair poate fi folosit zilnic. El indeparteaza delicat toate impuritatile precum murdaria, metalele, poluarea si depunerile produselor de styling. In plus ofera un impuls procesului de reconstructie, astfel incat primesti o curatare profunda, reparare pentru zonele deteriorate si un parfum minunat, potrivit mai ales pentru parul uscat si fragil. Clateste din belsug cu apa calda apoi aplica un conditioner. 


wella


Trateaza varfurile cu un conditionner parfumat

Pentru cele mai bune rezultate iti recomandam sa folosesti produse din aceeasi gama, astfel incat aroma samponului si a conditionerului sa se completeze perfect una pe cealalta. Infuzat deja cu aroma proaspata a samponului, conditionerul va adauga parului un parfum delicat inspirat dintr-un blend provenit din ingredientele produselor destinate ingrijirii pielii. Un boost de AHA (Alpha Hydroxy Acid) va reface legaturile parului pe interior in timp ce Omega-9 repara bariera exterioara, contribuind la umplerea si hranirea cuticulelor. 

Imbinand aceasta formula eleganta cu samponul Ultimate Repair, obtii o hranire profunda si o experienta unica ce miroase la fel de opulent pe cat se simte. Produsul se aplica pe lungimi si varfuri pe parul zvantat cu prosopul si se mentine intre 30 de secunde si 3 minute in functie de grosimea parului apoi se clateste cu apa din belsug. Acest conditioner este extrem de bogat in nutrienti dar nu incarca parul. 

Mai multe sfaturi pentru un par parfumat

alege produse cu un miros placut

In portofoliul Wella Professionals gasesti nenumarate produse cu un miros minunat. Unul dintre acestea fiind EIMI Glam Mist, care protejeaza de efectele razelor UV si ofera stralucire naturala.

echilibreaza scalpul uleios

Excesul de sebum la radacina ofera un miros nu tocmai placut tocmai de aceea iti recomandam ca mai ales pe timpul verii sa folosesti saptamanal un tratament care sa iti reechilibreze scalpul. Incearca Elements Purifying Pre-Shampoo Clay care se aplica de la radacina parului uscat, se mentine 5 minute apoi se continua cu ritualul de curatare Ultimate Repair care intareste si hidrateaza. 

evita degradarea varfurilor

Bucura-te de un par parfumat si sanatos!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu